Lifestyle

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Ανέβαλαν τον γάμο τους

Ακούστε το άρθρο

Στην αναβολή του γάμου τους προχώρησαν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το γεγονός επιβεβαίωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης.

«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, αλλά, πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 μέρες του πένθους να κάνουν την τελετή γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου. Επειδή η τελετή και η δεξίωση ήταν για λίγους, ήταν εύκολο να ενημερωθούν για την αναβολή», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την 1η Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, ενώ ο γάμος της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη είχε οριστεί για τις 10 Ιουνίου. Ο γάμος αναβλήθηκε για 40 μέρες λόγω πένθους και αναμένεται να γίνει αμέσως μετά καθώς η δημοσιογράφος είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FOOy6lM7VTI

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα