Media

«Σήκωσε την κούπα» ο Γιώργος Αυτιάς

Ακούστε το άρθρο

Πρωταθλητής, κυριολεκτικά με το «Καλημέρα» ο Γιώργος Αυτιάς!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είναι ο απόλυτος άρχοντας το Σαββατοκύριακο στην πρωινή ζώνη και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης, ούτε στο δυναμικό κοινό ούτε και στο γενικό σύνολο.

Τα νούμερα μιλούν – στη συγκεκριμένη περίπτωση «κραυγάζουν» – από μόνα τους.

Μαχητής, ακούραστος για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Γιώργος Αυτιάς έχει πιάσει καλύτερα από τον καθένα τον παλμό της κοινωνίας.

Από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα», σημειώνει τηλεοπτικά ρεκόρ, με νούμερα που δεν καταφέρνει να «αγγίξει» κανείς.

Η καλύτερη παρέα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, συγκεντρώνει από την αρχή της σεζόν έως και τον Νοέμβριο ποσοστό 35,5 στο σύνολο και 21,4 στα νεανικά- δυναμικά κοινά.

Διαφορά χαοτική από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, πως εκτός από τους συνταξιούχους που είναι φανατικοί τηλεθεατές, ο Γιώργος Αυτιάς έχει καταφέρει να κατακτήσει και την απαιτητική νεολαία.

Σε άτομα υψηλής και μεσαίας μόρφωσης το ποσοστό τηλεθέασης είναι στο 35% ,λόγω των οικονομικών αναλύσεων που παρουσιάζει, με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που πάντα επιβεβαιώνονται.

Ο μέσος όρος της Αθήνας είναι 35,5%, της Ελληνικής Περιφέρειας 36,6 και της Θεσσαλονίκης 28,6% .

Χωρίς σεναριολογία, αλλά με διασταυρωμένα στοιχεία, αναλυτικούς πίνακες και επεξηγήσεις που μπορεί να κατανοήσει ο μέσος τηλεθεατής, η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη θέση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι πολιτικοί αρχηγοί και τα πρόσωπα της επικαιρότητας τον επιλέγουν για να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους.

Ούτε και που… τον παρακολουθεί πιστά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως αποκαλύφθηκε στην ομιλία του στη Βουλή.

Κάθε Σαββατοκύριακο, ενημερώνει αξιόπιστα και αντικειμενικά για τα σημαντικότερα γεγονότα, με κριτήριο αποκλειστικά το γενικό συμφέρον των πολιτών.

Με μουσικές νότες από τα παλιά και την καθαρή δυνατή φωνή του, δεν αφήνει είδηση της εβδομάδας να «πέσει κάτω», παρουσιάζοντας και πολύ ευχάριστα θέματα που χαρίζουν ανάσες στον τηλεθεατή μέχρι την… «προσγείωση» στην πραγματικότητα.

Το σημαντικό όμως είναι ότι με τα ρεπορτάζ και τις συζητήσεις με τους καλεσμένους, βγάζει ειδήσεις που παίζουν όλη την ημέρα στον ΣΚΑΪ αλλά και σε άλλα ενημερωτικά κανάλια. Ειδήσεις που γίνονται αναπαραγωγή στο διαδίκτυο, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες.

Και φυσικά ο κόσμος τον επιβραβεύει και του δίνει ποσοστά που των κάνουν απόλυτο άρχοντα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, φτιάχνουμε τον καφέ μας και αν θέλουμε πραγματική ενημέρωση χωρίς φανφάρες και τρομολαγνία, ανοίγουμε τους δέκτες μας και «καλημερίζουμε» τον άνθρωπο, που έχει πλέον «φωλιάσει» στα ελληνικά νοικοκυριά.

Το άρθρο «Σήκωσε την κούπα» ο Γιώργος Αυτιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Όλη η επικαιρότητα