Μπάσκετ

Σήκωσε το Κύπελλο του Πρωταθλητή αήττητος ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Στην ιστορία θα μείνει η φετινή χρονιά για τον ΑΣΣΑ αφού κατάφερε να πετύχει τη νίκη 83-75 απέναντι στη Γαλλήνη την τελευταία αγωνιστική και να κάνει την 26η σερί νίκη του !!
Σε ένα γήπεδο με εκατοντάδες κόσμο να παρακολουθεί σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι αθλητές της Αμαλιάδας δεν θα άφηναν τη νίκη να ξεφύγει από τα χέρια τους . Είχαν έστω κ μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνιζόμενοι για άλλη μια φορά χωρίς τον Λυμπέρη. Προηγήθηκαν λοιπόν με 18-16 στο 10’ 41-33 στο ημίχρονο, 60-55 στο 30´ για να φθάσουμε στο τελικό σκορ 83-75. Άξιο αναφοράς οι 46 πόντοι του Πίκιου στον αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό Βαγγέλη Κιούφη και αυτός με τη σειρά του κάλεσε τους συναθλητές του να το σηκώσουν ψηλά στο Κλειστό της Ήλιδας μέσα σε αποθέωση.

Μετάλλια απένειμαν ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας και νυν υποψ. δήμαρχος Ήλιδας, Δημήτρης Κράλης, ο Κοσμήτωρ του Πανεπιστημίου Πελλοπόνησου Τάκης Αλεξόπουλος και ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ, Σάκης Κότσιφας.

Παρών στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Γιάννης Λυμπέρης ο οποίος αποχώρησε λόγω προγραμματισμένης ομιλίας. Το παρόν έδωσαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς κ υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο ημίχρονο ο νεαρός Γιώργος Αθανασόπουλος ήταν ο νικητής του διαγωνισμού για το ποδήλατο ενώ μετά το πέρας της τελετής βραβεύσης ακολούθησε μεγάλο γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Αρβανιτάκης ,Παπαγιάννης 5, Θεοδωρόπουλος 4(1), Κιούφης 15(3), Δασκαλόπουλος 3, Αντωνόπουλος 6, Μαντούβαλος 2, Πίκιος 46(3), Αγραπιδάκης 2, Λυμπέρης (τιμητική συμμετοχή λίγων δευτερολέπτων )

ΓΑΛΗΝΗ: Αδαμόπουλος 4,Ζάγγος, Μπαρδάκης 4, Μάγκος , Καταρτζόπουλος 20(2), Φρούντας 1, Τσιγαράς, Βαλκανάς 4(1), Γιαννακόπουλος 3(1), Αγγελακόπουλος 24, Αναστασίου 12, Κωστόπουλος 3.

Όλη η επικαιρότητα