WEB tv Αχαϊα

Σοκ στην Πάτρα: Μητέρα εξέδιδε τις ανήλικες κόρες της – Απολογούνται σήμερα οι συλληφθέντες (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στον Ανακριτή Πατρών οδηγούνται σήμερα οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν στα Ψηλαλώνια και κατηγορούνται για αποπλάνηση παιδιών, παιδική πορνογραφία και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθώς και η μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών από την Ρουμανία.

Πηγή Βίντεο: tempo24.news

Σοκαριστική υπόθεση παιδικής πορνείας αποκαλύφθηκε προχθές στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας, χάρη στη συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν συλλέξει πληροφορίες και ερευνούσαν την υπόθεση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προχθές το βράδυ μετέβησαν πέριξ της πλατείας Ψηλών Αλωνιών, όπου και εντόπισαν έναν 32χρονο Πακιστανό και έναν 54χρονο Έλληνα μαζί με δύο ανήλικες Ρουμάνες, μία 12χρονη και μία 17χρονη, με τις οποίες επιδίδονταν σε άσεμνες χειρονομίες.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 54χρονος αποχώρησε από την πλατεία μόνος του, ενώ ο 32χρονος μαζί με τα δύο κορίτσια κατευθύνθηκε προς το ημιυπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο οποίο διαμένει. Οι αστυνομικοί «τσίμπησαν» τον 54χρονο χωρίς χρονοτριβή και στη συνέχεια ακολούθησαν τον 32χρονο στο διαμέρισμά του, όπου και έκαναν έφοδο, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θέαμα ήταν σοκαριστικό και αποτρόπαιο, καθώς μέσα στο διαμέρισμα ήταν και η 47χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών!

Από την έρευνα που έγινε, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς στο διαμέρισμα του 32χρονου Πακιστανού βρέθηκαν –και κατασχέθηκαν- φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι. Ο δράστης και η μητέρα συνελήφθησαν και, μαζί με τον 54χρονο, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Σε βάρος της 47χρονης μητέρας, για την οποία εικάζεται –αλλά δεν προκύπτει από κάποιο άλλο στοχείο- ότι εξωθούσε τις κόρες της στην πορνεία, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 54χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει άμεσα και εμπεριστατωμένα, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και συνέπεια κάθε καταγγελία που αφορά παραβατικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, σεβόμενη και προστατεύοντας την προσωπικότητα των θυμάτων. Την προανάκριση διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα