Ηλεία

Σήμερα η περιοδεία κλιμακίου ΝΔ στην Ηλεία

koymoytsakos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Από τα Λεχαινά και το Τραγανό θα ξεκινήσει σήμερα το κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής των βουλευτή Β’ Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη, που θα περιοδεύσει στην Ηλεία με στόχο να επικοινωνήσει  με απλούς πολίτες, παραγωγικές τάξεις και φορείς.

Το κλιμάκιο πέραν των δύο βουλευτών θα αποτελείται από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Γιώργο Χήνο και μέλη της ΝΟΔΕ, τον Βουλευτή Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα και τους Πολιτευτές του Νομού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:

9:00 Λεχαινά : Δημαρχείο – Συνάντηση με το ΔΣ του ΤΟΕΒ

10:00 Τραγανό: Συνάντηση με Ομάδα Παραγωγών

11:00 Αμαλιάδα : Συνάντηση με Ομάδα Παραγωγών

13:00 Αρχαία Ολυμπία: Συνάντηση με το ΔΣ  του συλλόγου ξενοδόχων

15:00 Επιμελητήριο Ηλείας – Συνάντηση με φορείς

17:00 Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου

19:00 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ, στο συνεδριακό κέντρο στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. 

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Κουμουτσάκος και Ανδρέας Κατσανιώτης.  «Καλούμε τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης , τους φίλους της παράταξης , αλλά και κάθε σκεπτόμενο πολίτη να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών , ώστε  να μην υπάρχουν γκρίζα σημεία στην πορεία προς την κομβική , για τη τύχη της χώρας, ημερομηνία της 20ης Σεπτεμβρίου» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ. 

Όλη η επικαιρότητα