Αθλητισμός Ηλεία

Σήμερα στην πίστα Race Sp Park η 1η Νυχτερινη Δεξιοτεχνία 2019

Ακούστε το άρθρο

Η στιγμή για μια από τις πιο εντυπωσιακές βραδιές στον Πύργο έφτασε καθώς άπαντες στην ΑΟΛΑΠ κινούνται στους ρυθμούς της 1ης Νυχτερινής Δεξιοτεχνίας η οποία θα διεξαχθεί σήμερα, στην πάντα φιλόξενη Πίστα Race SP Park στο 1ο χλμ. Πύργου-Κυπαρισσίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:00, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο να πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο από τις 15:30 μέχρι και τις 18:00.

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και δύο ώρες πριν την εκκίνηση οπού μπορείτε όλοι να δηλώσετε συμμετοχή απλά με το δίπλωμα σας, την ασφάλεια του ΙΧ σας και κράνος το οποίο αν δεν έχετε σας το παρέχει η πίστα.

Το παράβολο έχει καθοριστεί στα 50 ευρώ, μειώνοντας τα έξοδα του διαγωνιζόμενου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να εισέλθουν στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ο καθένας λοιπόν μπορεί να δείξει τις οδηγικές του ικανότητες, σε έναν ασφαλή χώρο, υπό το φως των προβολέων και το χειροκρότημα του κόσμου. Με ταχύτητα και ελιγμούς ακριβείας μπορεί να είσαι ο οποιοσδήποτε ο νικητής καθώς δεν χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο αγωνιστικό, ούτε πρότερη εμπειρία στους αγώνες.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι από τους πλέον συναρπαστικούς του φετινού καλοκαιριού, και θα τον παρακολουθήσουν εκατοντάδες λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Όλη η επικαιρότητα