Ηλεία

Σειρά επαφών στον δήμο Ήλιδας για τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Ακούστε το άρθρο

Σειρά επαφών με αιρετούς και φορείς στον δήμο Ήλιδας είχε το τελευταίο διήμερο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν αφενός η γνωριμία με τους εκπροσώπους της περιοχής και παράλληλα ο κ. Φαρμάκης, θέλησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν και ακούσει τα αιτήματα προκειμένου να διαμορφώσει μία σφαιρική άποψη ώστε να καταρτίσει το πλάνο των κινήσεών του και να θέσει τις προτεραιότητες για την περιοχή.

Προτεραιότητες οι οποίες θα αναλυθούν εκτενώς στην πορεία, καθώς αυτή ήταν η πρώτη επαφή και θα υπάρξουν επισκέψεις και στην συνέχεια, με εξειδίκευση των ζητημάτων ώστε να καταγραφούν και προωθηθούν και συγκεκριμένες λύσεις που θα συμπεριληφθούν στην προεκλογική ατζέντα του κ. Φαρμάκη όπου θα αναλυθεί και το όραμά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

Ενημέρωση

Οι επαφές του κ. Φαρμάκη στον δήμο Ήλιδας ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας με επίσκεψη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίκο Σιαψάλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και απλούς εμπόρους.

Μία συνάντηση άκρως εποικοδομητική, αφού εκτός από τα προβλήματα του κόσμου του επιχειρείν, τέθηκαν και όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή και γενικότερα την Ηλεία και έγινε ανταλλαγή απόψεων.

Χθες το πρωί ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, στο γραφείο του στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος και Κώστας Τσεριώνης, ο Συμτονιστής Δημοτικού Έργου κ. Σπύρος Τζουλέκης, ο πρόεδρος  του ΝΠΔΔ «Ηλείος» κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Βαλλιανάτος, ο Πρόεδρος της Α΄βάθμιας Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Παντελής Δούλος και η πρόεδρος της ΔΕ Αμαλιάδας κα Δήμητρα Βαρελά, ενώ τον κ. Φαρμάκη συνόδευε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να ενημερώνει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

 

Μαραθώνιος συναντήσεων

Νωρίτερα ο κ. Φαραμάκης είχε επισκεφθεί τα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας, όπου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο κ. Χρήστο Βαλιανάτο για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Επίσης, πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, καθώς θέλησε να δει από κοντά την δομή υγείας της περιοχής που καλύπτει Αμαλιάδα και κάμπο και συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους.

Οι επαφές του κ. Φαρμάκη ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι με επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Θανάση Θεοδόση και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Κώστα Τσαούση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε για θέματα υγείας της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από τις χθεσινές επισκέψεις του:

Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας ο κ. Φαρμάκης συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους
Νωρίς το πρωί ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας
Από την επίσκεψη του κ. Φαρμάκη στο Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Όλη η επικαιρότητα