Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της, οι τρεις τούρτες και οι ευχές του Θοδωρή Μαραντίνη

Ακούστε το άρθρο

Γενέθλια είχε χθες η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο η εορτάζουσα δεν τα γιόρτασε και δεν έκανε κανένα πάρτι! Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία έκλεισε τα 39 της χρόνια, βρισκόταν όλη μέρα στο κανάλι και έκανε πυρετώδεις πρόβες για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η οποία ξεκινά αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μπορεί να μην έκανε πάρτι – όπως αποκάλυψε στα Instagram Stories της, έχει να κάνει πάρτι από το σχολείο – αλλά έσβησε… τρεις άκρως εντυπωσιακές τούρτες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των προβών για την πρεμιέρα, οι συνεργάτες της Σίσσυς της έκαναν έκπληξη στο πλατό! Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά και τη συγκίνησή της, ενώ το βράδυ μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να πάρουμε μια γεύση για το πώς πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της.

«Ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη σας» δήλωσε στα Instagram Stories, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο πρώην σύζυγός της, μάλιστα, Θοδωρής Μαραντίνης έστειλε δημόσια τις ευχές του στην Σίσσυ Χρηστίδου για τα γενέθλιά της. Τι και αν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις!

via

Όλη η επικαιρότητα