Ηλεία

Σκύλος… εναντίον σκύλου – Σοκαριστική επίθεση στην παραλία της Σπιάντζας

Ακούστε το άρθρο

Σοκαριστική επίθεση δέχθηκε σκύλος από άλλον σκύλο χθες το απόγευμα στην παραλία της Σπιάντζας, όπως κατήγγειλε στην εφ.«Πατρίς» ο 64χρονος Βασίλης Κούτρας από το Λαμπέτι.

Εμφανώς ταραγμένος και τραυματισμένος στα χέρια, ο κ.Κούτρας αφηγήθηκε στην εφ.«Πατρίς» το χρονικό των τρομακτικών στιγμών που βίωσε ενώ έκανε βόλτα με τον σκύλο του στη θάλασσα.

«Είδα ένα πίτμπουλ να έρχεται σιγά σιγά από την αμμουδιά προς το σκυλί μου και ξαφνικά να του ορμά με λύσσα στον λαιμό και να προσπαθεί να του κόψει το κεφάλι», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κούτρας, προσθέτοντας ότι παρά το αρχικό σοκ προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του τραβώντας το επιθετικό πίτμπουλ και ότι στη συνέχεια επενέβη και ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ για να αποτρέψει την επίθεση.

«Του τραβούσα τα σαγόνια και το χτυπούσα για να αφήσει το σκυλί. Απορώ πώς δεν επιτέθηκε σε μένα μετά. Δεν το άφηνε με τίποτα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σκυλί. Έκανα ένα τέταρτο να συνέλθω από αυτό που έζησα», υπογράμμισε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Κούτρας, δείχνοντας το βαθύ τραύμα που υπέστη το σκυλί του, τα τραυματισμένα χέρια του και τα σπασμένα γυαλιά του από το συμβάν.

Ο κ.Κούτρας συμπλήρωσε ότι πρόθεσή του είναι να ειδοποιήσει την αστυνομία για να γίνει σύσταση προς τον ιδιοκτήτη του σκυλιού αλλά και να κινηθεί νομικά για την ψυχική οδύνη που υπέστη.

Όλη η επικαιρότητα