Lifestyle

Έξοδος από το νοσοκομείο για τον Νίκο Κοκλώνη

Ακούστε το άρθρο

Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του, ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στο νοσοκομείο Υγεία, πριν από λίγο ο Νίκος Κοκλώνης πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Κοκλώνης εισήχθη στο νοσοκομείο με αρρυθμίες και εξάντληση, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, στο οποίο αρχικά δεν είχε δώσει σημασία, με αποτέλεσμα να πάει στο πολύωρο γύρισμα της εκπομπής του που κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Ο παρουσιαστής κατά την παραμονή του στο Υγεία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στη μύτη, μετά το κάταγμα που προκάλεσε η λιποθυμία που είχε το πρωί της Δευτέρας.

kokl02

Μαζί του κατά την έξοδο από το νοσοκομείο ήταν και ο θεράπων γιατρός του που μίλησε στις κάμερες. «Ο Νίκος σώθηκε πραγματικά από θαύμα. Με τους ρυθμούς που δουλεύει τον είχα προειδοποιήσει πως κάποια στιγμή θα εξαντλούνταν. Έπαθε υπερκόπωση και μέσα σε ένα περιβάλλον ζέστης αυτό προκάλεσε σοβαρή αφυδάτωση. Με την πτώση που είχε το πρωί της Δευτέρας, όταν στιγμιαία έχασε τις αισθήσεις του, προκλήθηκε και ένα κάταγμα στη μύτη. Το πιο σοβαρό, όμως, ήταν πως η αφυδάτωση του οργανισμού προκάλεσε μια νεφρική ανεπάρκεια που με τη θεραπεία ευτυχώς αποκαταστάθηκε πλήρως. Πέρασε και ένα σαν καρδιακό επεισόδιο, το οποίο είναι αμελητέο, αλλά πρέπει να πάρει μερικές μέρες ξεκούρασης», δήλωσε.

Ο ίδιος ο Κοκλώνης εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό γυμναζόταν υπερεντατικά και εκεί οφείλεται η αφυδάτωση. «Την Κυριακή είχα ένα γύρισμα για ένα βίντεο κλιπ μαζί με τη Χριστίνα Παππά. Για να μπορέσω να βγω στο κλιπ χωρίς μπλούζα, είχα κάνει πολλές ώρες γυμναστική, είχα ιδρώσει πολύ. Και το επόμενο πρωί πριν το γύρισμα για το It’s Show Time έκανα και πάλι πολλές ώρες γυμναστικής και όλο αυτό προκάλεσε αφυδάτωση στον οργανισμό», παραδέχτηκε, λέγοντας πως θα φροντίσει τις επόμενες μέρες να ξεκουραστεί -αν και η πρώτη ερώτηση στον γιατρό του ήταν πότε θα μπορέσει να αθληθεί ξανά.

Όλη η επικαιρότητα