Ηλεία Τεχνολογία

Socialize your Business: Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ακούστε το άρθρο

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί σε δύο σεμινάρια που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «SocializeyourBusiness: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία», την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στον Πύργο Ηλείας, στο Επιμελητήριο Ηλείας (28ης Οκτωβρίου και Πλατεία Ηρώων 1).

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 26 Απριλίου και στην Κόρινθο στις 15 Μαΐου, συνεχίζονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με επόμενο σταθμό τον Πύργο Ηλείας.

Αναλυτικότερα, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 11:30-14:30 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί 15:15-18:15 και απευθύνεται στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό Ηλείας, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας.

Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.
Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017,τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook και πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες FacebookAds και έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Επίσης, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagramκαι το Twitter προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, χρήσιμες πρακτικές SEM (SearchEngineMarketing) και email marketing.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr μέχρι τις 30 Μαΐου 2017. Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού.

Προσεχή σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου:
Τετάρτη 31 Μαίου, νομός Ηλείας, Πύργος
Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος, Άργος
Τετάρτη 28 Ιουνίου, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ναύπακτος

Διοργάνωση

Αποκλειστικός Χορηγός

Ευγενική Υποστήριξη

Όλη η επικαιρότητα