Αχαϊα

Σοκ στην Πάτρα – Ο νευροχειρουργός Δημήτρης Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στις Άνδεις

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε νευροχειρουργός από την Πάτρα στις Άνδεις της Νοτίου Αμερικής, όταν ο ίδιος και η παρέα του είχαν πάει για ορειβασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο άτυχος νευροχειρούργος Δημήτρης Κωνσταντίνου που εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών είχε πάει για ορειβασία στις Άνδεις όταν σε υψόμετρο περίπου 6.500 μέτρα, όπου το οξυγόνο είναι ελάχιστο, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του κάλεσαν αμέσως βοήθεια.

Στο σημείο έφθασε ελικόπτερο το οποίο τον παρέλαβε όμως δεν πρόλαβε να τον μεταφέρει εγκαίρως σε νοσοκομείο της Αργεντινής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός υπέστη πνευμονικό οίδημα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο άτυχος Δημήτρης Κωνσταντίνου είχε ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου από την Πάτρα με παρέα φίλων και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στη δουλειά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στις 23 Ιανουαρίου.

Η είδηση του θανάτου του Πατρινού αναμεταδίδεται και στα Αργεντίνικα ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν πληροφορίες για τον τρόπο που έχασε την ζωή του στις Άνδεις.

Πηγή: thebest.gr

Όλη η επικαιρότητα