Κόσμος

Σοκ στην Κύπρο: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη μητέρα του!

cypryus.jpg
Ακούστε το άρθρο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η είδηση ότι ένας 15χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ και σκότωσε κατά λάθος -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- τη μητέρα του.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, η 43χρονη βρισκόταν στο εξοχικό της στο χωριό Λάγια με τρία από τα πέντε παιδιά της.

Ο 15χρονος γιος της κρατούσε το φλομπέρ και νομίζοντας ότι δεν ήταν οπλισμένο, το γύρισε προς τη μητέρα του και τράβηξε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Σε κατάσταση πανικού τα δύο αδέλφια του 15χρονου, 25 και 11 ετών, έτρεξαν στο χωριό και ενημέρωσαν τον κοινοτάρχη, ο οποίος έσπευσε στο εξοχικό. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε, σε κατάσταση σοκ, από τον αδερφό του στο σπίτι τους στη Λεμεσό, όπου πήγαν και μέλη της Αστυνομίας, η οποία διερευνά σε ποιον ανήκει το κυνηγετικό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή τού 15χρονου.

Όλη η επικαιρότητα