Ψυχαγωγία

Σοκάρει το «γυμνό» reality στην Μεγάλη Βρετανία

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί εδώ τα reality που ψάχνεις την αγάπη να δέχτηκαν αρκετά αρνητικά σχόλια και να μην τα πήρε με καλό μάτι το ευρύ κοινό, αλλά στην Μεγάλη Βρετανία έχουν πάει το θέμα “έρωτα” σε άλλο επίπεδο. Εδώ και τρία χρόνια περίπου, η βρετανική τηλεόραση προβάλλει ένα από τα πιο προκλητικά reality γνωριμιών, το οποίο μάλιστα κάνει θραύση αλλά και προκαλεί αντιδράσεις!

Η εκπομπή ονομάζεται Naked Attraction και για να διαλέξεις τον/την σύντροφό σου πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε άντρες ή γυναίκες, οι οποίοι όμως είναι εντελώς… γυμνοί! Η αποκάλυψη τους γίνεται τμηματικά. Πρώτα βλέπουν τα γεννητικά όργανα των υποψήφιων εραστών, στη συνέχεια το στήθος, αμέσως μετά το πρόσωπο και τότε γίνεται μία μικρή συζήτηση για να ακούσει ο άλλος και τη φωνή τους. Στο τέλος, όταν μένουν μόνο δύο υποψήφιοι, τότε γδύνεται και ο παίκτης που επιλέγει και αρχίζει ο διάλογος.

Η πρεμιέρα του εν λόγω προκλητικού reality έγινε το 2016 στο Channel 4, με παρουσιάστρια την Anna Richardson, ενώ τον Αύγουστο του 2018 προβλήθηκε η τρίτη σεζόν του.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα