Lifestyle Ελλάδα

Σοκάρει το βίντεο με το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα: Δεν είχε πάθος με τις μηχανές, δηλώνει ο θετός του πατέρας

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του περσινού νικητή του Power of Love, ο οποίος έχασε τη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής με αποτέλεσμα να πέσει στα σιδερένια κιγκλιδώματα.

Σε κατάσταση σοκ οι δικοί του άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως σε μια στιγμή ο 28χρονος Παναγιώτης χαθηκε για πάντα.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα ο άτυχος Παναγιώτης βρισκόταν με τη μητέρα του σε μαγαζί στο Μοναστηράκι για να γιορτάσουν μαζί τα γενεθλιά του.

Όπως λέει στο protothema. gr ο θετός πατέρας του Παναγιώτη, ο 28χρονος ήθελε να πάει στο μαγαζί που εργαζόταν στην Αθήνα ενώ προηγούμενως ήταν με φίλους του σε μαγαζί στην παραλιακή.

«Έκαναν τα γενέθλιά του, η μητέρα του, με κάποιους φίλους τους σε ένα μαγαζί στο Μοναστηράκι, σε ένα roof garden. Εκεί, ο Παναγιώτης έκατσε περίπου 1,5 βώρα και μετά αναχώρησε προς την παραλιακή. Προφανώς λόγω γενεθλίων ήθελε να συναντήσει κάποιους φίλους του. Στην συνέχεια και γύρω στις δύο τα ξημερώματα πήρε την μηχανή πάλι για να πάει στο μαγαζί που εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα» περιγράφει τι συνέβη ο κύριος Βασίλης.

Το δυστύχημα συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου όταν για άγνωστο λόγο ο Παναγιώτης έχασε τον έλεγχο και έπεσε με ορμή στα σιδερένια κιγκλιδώματα όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που παρουσίασε το OneTV.

«Φτάνοντας λοιπόν στην διχάλα και παίρνοντας την δεξιά στροφή, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα, αριστερά του. Απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά. Προφανώς έτρεχε, προφανώς δεν φόρουσε κράνος και ήταν ζητημα χρόνου να πάθει την ζημιά» λέει με πλήρη επίγνωση της κατάστασης ο θετός πατέρας του Παναγιώτη.

Μιλώντας την Πέμπτη σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Βασίλης είχε περιγράψει τον 28χρονο ως ένα γελαστό παιδί, καλοπροαίρετο και φιλότιμο, για το οποίο το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. «Κι εμάς, μας ήρθε κεραμίδα, δεν το περίμενε κανένας από εδώ. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, Τη μηχανή την είχε μόνο για να κάνει τις δουλειές του».

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το νησί της Λέσβου την Τρίτη το μεσημέρι στις 12:00.

via 

Όλη η επικαιρότητα