Ελλάδα

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στη Λάρισα

Ακούστε το άρθρο

Μια 19χρονη κοπέλα και ένας 28χρονος νέος έχασαν την ζωή τους – Ο 23χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν έπαθε το παραμικρό

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε δύο νέους ανθρώπους σήμερα τα ξημερώματα στην Λάρισα.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 5 το πρωί, στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, όταν σε μία μικρή ευθεία του δρόμου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος και είχε επιβάτες τον 28χρονο και την 19χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου.

larisa-troxaio-dyo
larisa-troxaio-eksi
larisa-troxaio-pente
larisa-troxaio-tessera

Στις 5.04’ ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες, από το στραπατσαρισμένο όχημα, όπως φαίνονται και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 6.10’ το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Η σπασμένη κολώνα φωτισμού του οδικού δικτύου και οι σπασμένοι λαμπτήρες απέμειναν εκεί στα χωράφια, σημάδι της τραγωδίας ανήμερα των εθνικών εκλογών.

Τέλος να σημειωθεί πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

larisa-troxaio-ena
larisa-troxaio-epta

Πηγή: larissanet.gr

Όλη η επικαιρότητα