Σοκαριστικό βίντεο από το τροχόσπιτο που σκοτώθηκαν δυο άνθρωποι στη Χαλκιδική

Δύο ηλικιωμένοι, ένας άντρας και μία γυναίκα, έχασαν την ζωή τους όταν το τροχόσπιτο, στο οποίο διέμεναν ανατράπηκε από τους δυνατούς ανέμους το βράδυ της Τετάρτης στη Σωζόπολη Χαλκιδικής.

Οι ηλικιωμένοι, τσέχικης καταγωγής βρίσκονταν εντός του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα, όπως μεταδίδει το thestival.gr

Δύο ακόμη άτομα, που διέμεναν στο τροχόσπιτο βρίσκονταν εκτός του οχήματος και τραυματίστηκαν.

Το μπουρίνι κράτησε 10 λεπτά ωστόσο ήταν αρκετά για να στοιχίσουν την ζωή σε πέντε ανθρώπους  στη Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση για την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη στη Χαλκιδική λόγω των ακραίων φυσικών φαινομένων, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άτομα, εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Π.Υ. κάνει λόγο για πέντε επιβεβαιωμένους νεκρούς, παρότι υπάρχουν πληροφορίες και για έκτο άτομο που έχει χάσει τη ζωή του. Επίσης, τριάντα άτομα απομακρύνθηκαν από ΙΧ και κατοικίες, είκοσι εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εξ αιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τέθηκαν σε γενική επιφυλακή και επιχειρούν στην αντιμετώπιση συμβάντων παροχής βοήθειας.

Έχουν ανασυρθεί νεκρά άτομα από τις κάτωθι περιοχές:

• Σωζόπολη 2 νεκροί

• Νέα Πλάγια 1 νεκρός και

• Ποτίδαια 2 νεκροί

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τριάντα διασώσεις από κατοικίες και οχήματα, είκοσι άτομα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ συνεχείς είναι οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν:

• εκατοντάδες κοπές δέντρων

• απομακρύνσεις αντικειμένων και

• αντλήσεις

Διαβάστε ακόμη

Φονική θεομηνία στην Χαλκιδική – Εφιαλτική νύχτα με νεκρούς από τη φονική κακοκαιρία

via