Ηλεία

Σορός 38χρονου σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην Κρέστενα – Η πατροκτονία και η σχέση του με την σατανική παπαδιά

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η κοινωνία της Κρέστενας, ύστερα από την είδηση της εύρεσης πτώματος ενός 38χρονου σε προχωρημένη σήψη κοντά στο οίκημα όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια, από εργάτες γης που στην επιστροφή τους από την εργασία τους κατάφεραν και εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Ειδικότερα, η σορός του Γιάννη Μιχόπουλου βρέθηκε από τους δυο εργάτες το απόγευμα της Δευτέρας λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, στη θέση Μοσχούλα Κρεστένων, κοντά στο δρόμο που οδηγεί προς το Καλλίκωμο. Άμεσα ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες και ανέλαβαν την έρευνα για τα αίτια του θανάτου του άτυχου 38χρονου.

Αποκρουστική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν με το που παρουσιάστηκαν στο σημείο οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων, αφού η εικόνα του άψυχου σώματος του 38χρονου οδηγούσε στο συμπέρασμα πως πρέπει να ήταν νεκρός αρκετές μέρες. Η σορός του έχει μεταφερθεί στον ιατροδικαστή στην Πάτρα, η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τον 38χρονο τον είδαν τελευταία φορά πριν περίπου πέντε ημέρες, αναφέροντας πως δεν παρατήρησαν πάνω του κάποια αλλαγή που να αποδεικνύει πως του συνέβαινε κάτι.

Η τραγική ιστορία του 38χρονου

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρελθόν του 38χρονου που φαίνεται να είναι γνωστό σε όλη την περιοχή της Κρέστενας. Το ποινικό μητρώο του έχει αμαυρωθεί εδώ και χρόνια, αφού είχε φυλακιστεί μετά την δολοφονία του πατέρα του, την οποία φημολογείται ότι είχε διαπράξει μαζί με τον παππού του, στο χωριό Κρουνοί το 2004. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τότε την τοπική κοινωνία. Η αποφυλάκισή του ήρθε το 2011 με διάταξη. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που απαιτούσαν την εμφάνισή του ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ Κρεστένων.

Η ζωή του στη συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Έχοντας χάσει όλη του την περιουσία, βρέθηκε να ζει σε μια εγκαταλελειμμένη αγροικία πασχίζοντας καθημερινά να ζήσει. Αρκετοί ήταν αυτοί που καθημερινά βλέποντας την κατάστασή του, του προσέφεραν είτε φαγητό είτε ρούχα, προκειμένου να επιβιώνει. Αρκετές ήταν και οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής να τον βοηθήσει, προσπαθώντας να τον εντάξουν σε πρόγραμμα απεξάρτησης μιας και είχε πρόβλημα αλκοολισμού. Ωστόσο, η εισαγγελία δεν είχε επιτρέψει την εισαγωγή του σε κάποιο πρόγραμμα και έτσι ο δήμος και οι κάτοικοι συνέχιζαν να προσφέρουν ότι αγαθά μπορούσαν. Παρά τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στη ζωή του και παρά το «μαύρο» παρελθόν του, όλοι μιλούσαν για έναν ήσυχο άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα.

Η σύνδεση με τη «δολοφόνο» παπαδιά

Ακόμη υπήρξαν και μερικές μαρτυρίες σχετικά με το ερωτικό παρελθόν του 38χρονου, αφού όπως λέγεται είχε υποστηρίξει πως πριν τη δολοφονία του ιερέα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, εκείνος είχε σχέση με την παπαδιά. Ενώ οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν πως υπήρχε συγγένεια με το δράστη και ήταν ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας του με την παπαδιά.

Το χρονικό της γνωριμίας τους τοποθετείται την περίοδο που βρισκόταν αυτός στη φυλακή, όπου και ζητούσε οικονομική βοήθεια από ιερείς. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως τράβηξε το ενδιαφέρον της παπαδιάς, αφού η ίδια τον στήριξε οικονομικά και αυτή η στήριξη ουσιαστικά αποτέλεσε το έναυσμα ώστε να ξεκινήσει η προσωπική τους «περιπέτεια». Με την αποφυλάκισή του έγινε και η πρώτη συνάντησή τους, ωστόσο η σχέση τους φαίνεται πως έληξε πολύ σύντομα αφού όπως είχε πει, η παπαδιά επιθυμούσε να «ξεφορτωθεί» τον ιερέα χωρίς όμως να έχει μπει ποτέ σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα το επιτύχει. Όλα αυτά έγιναν βέβαια αρκετό διάστημα πριν τη δολοφονία του άτυχου ιερέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ζωντανεύει στο Εφετείο η στυγερή δολοφονία του ιερέα Θαν. Αυγερόπουλου στην Ηλεία

Τα αλλάζει όλα ο εραστής: “Η παπαδιά σκότωσε τον παπά”

«Δεν είμαι εγώ ο φονιάς» – Αθώος δηλώνει ο 45χρονος και δείχνει την παπαδιά ως δολοφόνο (VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα