Ηλεία

Σώστι Ήλιδας: Λήστεψαν ηλικιωμένο σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με δύο ληστές βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ένας 82χρονος στην Τοπική Κοινότητα Σωστίου του δήμου Ήλιδας και οι άγνωστοι κατάφεραν αν του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί ο γιος του στην περιοχή και εκτελούσε χρέη προσωρινά υπεύθυνου στην επιχείρηση.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, και ενώ καθόταν αμέριμνος στο πρατήριο, στάθμευσε στο σημείο ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, από το οποίο βγήκαν δύο άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες στα πρόσωπά τους για να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους.

Οι δύο άγνωστοι προσέγγισαν τον ηλικιωμένο και άσκησαν σε βάρος του σωματική βία προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα.

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν ήταν εύκολο αφού οι άγνωστοι τον κρατούσαν με δύναμη προκαλώντας του αμυχές στο σώμα και τελικά κατάφεραν να αφαιρέσουν από την τσέπη του το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ηλικιωμένος κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων, ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Από τις πληροφορίες που κατάφερε να δώσει ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς, εικάζεται ότι οι δράστες είναι έλληνες και μάλλον ρομά.

Όλη η επικαιρότητα