Ηλεία Ποδόσφαιρο

Σοβαρά επεισόδια στο στάδιο του Πύργου – Εικόνες ντροπής στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Δυστυχώς ο τελικός ποδοσφαίρου των αγοριών σημαδεύτηκε από ευρείας έκτασης επεισόδια μεταξύ των παικτών

3ο ΓΕΛ Πύργου(κορίτσια) και 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας(αγόρια) οι νικητές!

Πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί στο στάδιο του Πύργου,  οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου των Λυκείων της Ηλείας.

Στα κορίτσια και σε ένα πολύ ήσυχο ματς, αντίπαλοι  ήταν το 3ο ΓΕΛ Πύργου που νίκησε με σκορ 6 – 0 το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, όσο  δηλ. είχε κερδίσει και στον ημιτελικό  το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.  Αντίθετα στα αγόρια το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας νίκησε  σε έναν επεισοδιακό  αγώνα με σκορ 1 – 0 , το ΓΕΛ Ζαχάρως, σε έναν τελικό που σημαδεύτηκε με δυο κόκκινες για τους νικητές, και  από ευρείας έκτασης επεισόδια με τη λήξη του, και χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να φύγουν οι δυο ομάδες!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ :

2Ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ- 3Ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ:0-6

Με «χατ – τρικ» Δεσπολάρη!

Καλύτερη  σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του 3ο ΓΕΛ Πύργου, επικράτησε με σκορ 6 – 0, χάρις στα γκολ των Δεσπολάρη στο 10΄, 14΄και 26΄, Αναγνωστοπούλου στο 52΄και 57΄, και Νικολοπούλου στο 65΄. Έτσι τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Πύργου πέρασαν στη β΄ φάση του θεσμού, όπου και πάλι στο Στ. Πύργου θα αντιμετωπίσουν την νικήτρια ομάδα της αναμέτρησης Αχαΐας – Αιτωλοακαρνανίας!

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ: Βορλόκα, Δημητρακοπούλου, Τσατσαμπά, Καπαρέλη, Καλόφωνου, Παπαδοπούλου, Θανοπούλου, Πολυζώη, Γεωργακοπούλου, Σκουρή, Σταυροπούλου(Βαρανούσκα, Μπαλτζώη, Μπαδούρου, Νικητοπούλου).

3Ο  ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ: Θανοπούλου, Αναγνωστοπούλου, Πέρρα, Ζουμπάκη, Βιερί, Μπίνη, Ψυχομάνη, Δεσπολάρη, Καρυδάκη, Τσουρούλη, Δημητροπούλου(Ντόπη, Τριαντοπούλου, Κουλοχέρα, Νικολοπούλου).

Ο Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας  κ. Βασίλης  Δημητρέλος  απένειμε στη νικήτρια ομάδα τα αναμνηστικά διπλώματα!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ  ΛΥΚΕΙΩΝ

ΓΕΛ  ΖΑΧΑΡΩΣ – 2ο ΓΕΛ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 0 – 1

Με  Μπούτσι  στο 68΄ που αποβλήθηκε στο 70΄!

Τα όσα έγιναν στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του χθεσινού τελικού των Λυκείων της Ηλείας, μπροστά σε αυτά που έγιναν στο φινάλε του τελικού, περνούν σε δεύτερη μοίρα! Καθώς μπορεί να κέρδισε το 2ο ΓΕΛ. Αμαλιάδας, όμως το Φύλλο Αγώνα που συνέταξαν και υπέγραψαν οι τρείς διαιτητές – γυμναστές(Παπαζώης, Τζανέτος και Κυριακόπουλος), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Πατρίς – Σπορ», «καίει» τη νικήτρια ομάδα, και πλέον για την οριστική τύχη του ματς,  θα αποφασίσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, με την βοήθεια φυσικά του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, που είχε και την επιμέλεια του συγκεκριμένου τελικού! Πάντως στο αγωνιστικό μέρος οι έμπειροι Αμαλιαδίτες επικράτησαν δίκαια στο γήπεδο, όμως τα νεύρα που είχαν εξ αιτίας του γεγονότος ότι ήταν φαβορί της αναμέτρησης, ήταν απαράδεκτα! Έτσι στο 32΄ ωραία γυριστή κεφαλιά του Αστερίτη Καραγιάννη, έφυγε ξυστά άουτ! Στο 48΄νεα μοναδική ευκαιρία για την Αμαλιάδα, με τον Μπούτσι(βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού Σαβαλίων), να μπαίνει μόνος στην περιοχή, και τον Ζαχαραίο Νικ. Άλλα, να σώζει εντυπωσιακά! Τελικά το γκολ για το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας ήρθε στο 68΄, όταν ο Μαρκόπουλος εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ, και ο Μπούτσι σηκώθηκε ωραία , και με κεφαλιά έγραψε το 0 – 1! Έκτοτε το ματς «χάλασε», με τον σκόρερ στο 70΄ να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, και  το ματς να αγριεύει ακόμα περισσότερο, με συνέπεια στις καθυστερήσεις να αποβάλλεται και ο γκολκίπερ Βλάχος! Για να γίνει όπως αναφέρουμε στην αρχή το έλα να δεις…, πηγαίνοντας οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια! Όπου είδαμε εικόνες ντροπής, που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο, και το γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω από παιδιά που είναι το μέλλον του Ηλειακού Ποδοσφαίρου! Για αυτό και οι αρμόδιοι θα πρέπει να τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους όσους ενεπλάκησαν σε αυτά τα επεισόδια που δεν έχουν καμία θέση στο σχολικό ποδόσφαιρο!

ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ: Άλλα Νικ., Λαμπρόπουλος, Ρουμελιώτης, Χύσα Αζ., Ρηγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαυραγάνης, Παναγόπουλος Μ., Λίμι Γ., Μποφίλης, Ζαχαρόπουλος(Μπούσμπουρας, Κρανιάς, Μπάμης, Δράκος, Κόρρα Κλ.).

2ο  ΓΕΛ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Βλάχος, Ζαφειρόπουλος, Γεωργόπουλος, Μαρκόπουλος, Αθανασούλης, Καρλέτσης, Πυλαρινός, Σκάμπη , Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Τσακοπιάκος(Εσάι Ρ., Μπούτσι Ερ., Δρούλιας, Ψιούρης, Κωστόπουλος, Περιβολάρης).

Συγχαρητήρια δημάρχου Ζαχάρως στην Ομάδα Ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Ζαχάρως

O Δήμαρχος Ζαχάρως, Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος, συγχαίρει την Ομάδα Ποδοσφαίρου του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως, για την συμμετοχή της στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, μεταξύ των λυκείων του Νομού Ηλείας.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Η προσπάθειά σας αξίζει τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Σε όλους τους μαθητές που μας εκπροσώπησαν επάξια, καθώς και τους γυμναστές καθηγητές που προετοίμασαν τα παιδιά μας. Κυρίως θερμά συγχαρητήρια στην Διεύθυνση του Σχολείου και τον Καθηγητή –Προπονητή Σταύρο Μεντή για την καθοδήγησή του.»

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, και Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Αναστάσιος Λαμπρόπουλος, ο οποίος μας δήλωσε:

«Ο αθλητισμός, σε οποιαδήποτε μορφή του, αποτελεί τις βάσεις για τους νέους ανθρώπους και δίνει μια υγιή κατεύθυνση για το μέλλον τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.»

Όλη η επικαιρότητα