Σοβαρή καθυστέρηση στην κατασκευή του δημοτικού γυμναστηρίου

figaleria2.jpg

Έχουν περάσει σχεδόν δέκα μήνες από την ημέρα που ο εργολάβος του δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας άρχισε να κατασκευάζει το δημοτικό γυμναστήριο Νέας Φιγαλείας. Δέκα μήνες μετά και το γυμναστήριο δεν έχει κατασκευαστεί, με τη νεολαία κυρίως της περιοχής να αντιδρά και να αναρωτιέται γιατί οι τόσο σοβαρές καθυστερήσεις του έργου από τη δημοτική αρχή.

Το κτήριο έχει ήδη κατασκευαστεί στο χώρο του γυμνασίου – λυκείου της κωμόπολης. Παρά το γεγονός ότι τα όργανα γυμναστικής έχουν τοποθετηθεί εδώ και 4 μήνες, το κτήριο παραμένει χωρίς ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, χωρίς τάπητα το 1/2 του χώρου, άβαφτο και βρώμικο.


Πριν από λίγους μήνες ο αντιδήμαρχος κ.Τριγάζης ξεμπλόκαρε το έργο και με ενέργειές του κατασκευάστηκαν τα ντουζ και οι τουαλέτες. Όπως έδειξαν όμως τα γεγονότα το έργο και πάλι μπλόκαρε και από τον Οκτώβριο έχουν σταματήσει οι εργασίες.


Το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ.Τριγάζη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως το έργο θα συνεχιστεί αλλά ακόμα η δεύτερη μελέτη δεν έχει εγκριθεί, για αυτό και παραμένει άβαφτο.Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ