Ηλεία

Σοβαρό τροχαίο στη Διασπορά Κυλλήνης: Ο δικυκλιστής σύρθηκε 50 μέτρα στην άσφαλτο – Τον έσωσε το κράνος (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η σύγκρουση του υπηρεσιακού οχήματος της 117ΠΜ με μηχανή μεγάλου κυβισμού, ακριβώς μπροστά από την πύλη της Διασποράς χθες το βράδυ , είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 29χρονου δικυκλιστή, στα πόδια, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος.

Λίγο μετά τις 7 ο 29χρονος κινείται με την μεγάλου κυβισμού μηχανή του, στο δρόμο Κυλλήνη-Νεοχώρι-Ανδραβίδα με κατεύθυνση το Νεοχώρι. Ο οδηγός έχει ξεκινήσει από την Κυλλήνη, όπου κατοικεί.

Στο ύψος της Διασποράς, σημείο επαρκώς φωτισμένο, αφού βρίσκεται η πύλη της μονάδας, έχει σταματήσει στην διαγράμμιση το υπηρεσιακό όχημα.  Έχει ανάψει φλας για να στρίψει αριστερά και να εισέλθει στη Διασπορά. Από άγνωστη αιτία που ερευνά η Τροχαία, το  επιβατικό συγκρούεται με την μηχανή. Η σύγκρουση είναι σφοδρή. Ο δικυκλιστής σύρεται αρκετά μέτρα στο δρόμο ενώ η μηχανή «καρφώνεται» στην περίφραξη της Διασποράς.

Στο σημείο έφθασε σχεδόν αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον δικυκλιστή στο ΚΥ Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αμαλιάδος.

Όμως λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, (φέρει πολλαπλά κατάγματα μηρού, βραχίονα, κνήμης, λεκάνης), διακομίσθηκε στο ΓΝΠ, «Άγιος Ανδρέας», ενώ υπάρχει έκκληση για αίμα για χρήση εκτάκτου χειρουργείου που αναμένεται να υποβληθεί.

Έκκληση για αίμα για τον Νικόλαο Μουρούτη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Διασπορά Κυλλήνης

Φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης

Όλη η επικαιρότητα