Μεσσηνία

Σοβαρός τραυματισμός 26χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα – Ώρες αγωνίας και για την 23χρονη από το Ασπρόχωμα

Ακούστε το άρθρο

Κρίσιμες ώρες για τους δύο νέους που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαία στην Καλαμάτα. Υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύονται στην εντατική του νοσοκομείου της Τρίπολης με κρανιοεγκφαλικές κακώσεις.

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί των δύο νέων που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαία ατυχήματα στην Καλαμάτα. Η 23χρονη Βασιλική Λυμπεροπούλου και ο 26χρονος Χρήστος Μάλαμας νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Τρίπολης, καθώς υπέστησαν σοβαρές κρανιογεκφαλικές κακώσεις. Παράλληλα, και οι δύο νέοι έφεραν και άλλους τραυματισμούς που επιβάρυναν την υγεία τους. Οι δύο τραυματίες χειρουργήθηκαν και πλέον οι γιατροί περιμένουν την αντίδραση του οργανισμού τους, ενώ οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Σημειώνεται ότι η 23χρονη Βασιλική παρασύρθηκε την Τρίτη από αυτοκίνητο στην περιοχή του ΟΑΕΔ (Ασπρόχωμα), ενώ ο 26χρονος Χρήστος τραυματίστηκε την Τετάρτη όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Παπαφλέσσα.

Πηγή: messiniapress.gr

Όλη η επικαιρότητα