Σπ.Αντωνόπουλος (Νίκη Τραγανού): «Ο νέος σχηματισμός γίνεται πλέον αντιληπτός»

Τεράστια νίκη που αλλάζει τις ισορροπίες στην υπόθεση της παραμονής και βάζει τη Νίκη Τραγανού γερά στο κόλπο πήρε η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας την περασμένη Κυριακή.

Ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ηλείας  μίλησε για το σπουδαία αποτέλεσμα της ομάδας του, προσθέτοντας; ότι οι παίκτες του αρχίζουν και αφομοιώνουν το νέο σύστημα, με τη Νίκη να μην απειλείται πλέον όσο στα προηγούμενα ματς και πλέον  μπορεί να στηρίζεται και στην καλή της αμυντικά παρουσία.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Καταφέραμε σε παιχνίδι 11 εναντίον 11 να μην απειληθούμε και αν αυτό έγινε μια φορά έγινε από καθαρά ατομικό λάθος. Σε παιχνίδι σετ ποτέ δεν έφτασε σε θέση βολής ποδοσφαιριστής της Βάρδας. Όπως και στον Φοίβο χάσαμε με μισή ευκαιρία, όπως και στον Διαγόρα. Διαπιστώνει κανείς ότι δεν μας κάνουν ευκαιρίες. Παρότι έχουμε δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία είμαστε μια ομάδα η οποία αρχίζει να βελτιώνεται αμυντικά. Ο νέος σχηματισμός γίνεται πλέον αντιληπτός από τους παίκτες.

Πρέπει να είμαστε κοντά όταν αμυνόμαστε και να χρησιμοποιούμε ρεαλιστικούς τρόπους να φτάσουμε σ ένα γκολ. Και νομίζω αυτό αποδίδει πλέον».

Kινδυνεύει με «καμπάνα» ο Ντιαλό

Η αποβολή του Κάρλος Ντιαλό στο προχθεσιινό μαυς αναμένεται να στοιχίσει  στον επιθετικό της Νίκης. Αυτό καθώς ο διαιτητής Τζαγκαράκης, απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον επιθετικό του Τραγανού, γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι κατά τη διάρκεια της γενικευμένης έντασης στον αγωνιστικό χώρο, έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό.

Την ίδια ώρα που ο Ρετζίνο Λούζι, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη θα εκτίσει στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Κύπελλο (ξανά απέναντι στον Παμβουπρασιακό), ο Πορτογάλος φορ της Νίκης πηγαίνει για ποινή μεγαλύτερη της μιας αγωνιστικής εφόσον πρόκειται για απευθείας κόκκινη. Έτσι, θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και μένει να δούμε αν θα προλάβει το επόμενο.