Αθλητισμός

Σπανός και… Λημνιός «σφράγισαν» τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Ακούστε το άρθρο
Τα τυπικά μένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του ΠΑΟΚ εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο Δημήτρης Λημνιός, όπως επιβεβαίωσαν τόσο ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, όσο και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, βρίσκεται μια… ανάσα από την «μετακόμισή» του Τούμπα. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου αναμένεται να υπογράψει το αργότερο ως τη Μ. Δευτέρα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την έγκριση του Ατρομήτου στη συγκεκριμένη μεταγραφή, έχοντας δώσει και ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης στους Περιστεριώτες πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Σπανός: «Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Σπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6, όλα κρίθηκαν στις γρήγορες κινήσεις της διοίκησης του ΠΑΟΚ: «Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ήταν σε φιλολογικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα. Εγώ με τον κ. Σαββίδη συναντήθηκα την περασμένη εβδομάδα και δώσαμε τα χέρια. Όταν δίνω το λόγο μου είτε έχουμε υπογράψει είτε όχι δεν έχει σημασία. Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υψηλή προοπτική έχει πολλά προσόντα».

Στέλιος Λημνιός: «Μεγάλη Δευτέρα υπογράφουμε»

Τα συναισθήματα του για την μεταγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Στέλιος Λημνιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»:

«Ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος και αρχικά δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν κρίσιμη και η παρέμβαση του κ. Ίβιτς που του τόνισε ότι τον ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ».

Για το πότε θα υπογραφεί το συμβόλαιο: «Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Είναι χαρά όλων μας που υπήρξε ευτυχές τέλος».

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα