Γ Εθνική

Σπάρτη – Πανηλειακός 1-0: Ο Γεμιστός του έδωσε την χαριστική βολή! (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν κατάθεση ψυχής για 79 λεπτά όμως τελικά λύγισαν από τους Λάκωνες

O Πανηλειακός επέστρεψε στη Σπάρτη στις καλές εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει κυρίως στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ωστόσο για μια ακόμα φορά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, αφού ο Γεμιστός στο 79ό λεπτό χάρισε τη νίκη στην γηπεδούχο ομάδα που διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του τίτλου στον 7ό όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Λούσκου έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στο χορτάρι, ήταν στιβαροί αμυντικά και επικίνδυνοι επιθετικά κυρίως στην κόντρα όμως η νέα ήττα που υπέστησαν, τους καταδικάζει και με την βούλα σε υποβιβασμό, με τα εναπομείναντα ματς να παίρνουν πλέον καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και σε γενικές γραμμές τα κατάφεραν αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να φανούν απειλητικοί και για τα καρέ του Τρακάκη με εξαίρεση ένα κοντινό πλασέ του Λούσκου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης, ενώ  λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανηλειακού δεν πρόλαβε τη μπάλα μετά από γύρισμα του Έλιοτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς όμως οι ερυθρόλευκοι ανταπεξήλθαν και απείλησε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κύτταρη που απομάκρυνε ο Τρακάκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για ένα οφ – σάιντ που υποδείχθηκε ο Λούσκος ενώ έβγαινε τετ α τετ. Η Σπάρτη τελικά έφτασε στο γκολ στο 79’ όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πανηλειακού, ο Γεμιστός με πλασέ έγραψε  το 1-0 που έμελλε να  είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΣΠΑΡΤΗ: Τρακάκης, Μπανούσης, Πλατάνας, Κάρδαρης, Παναγιωτίδης, Γεμιστός, Σικαλόπουλος (55΄ Καλούσης), Σωτηρόπουλος (86΄ Κοντογιάννης), Μαρτίνεζ (75΄ Ρασσιάς), Κλιγκόπουλος, Σαμπατάκος (90΄Αϊβαλιώτης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Δαλαβούρας, Τσίγκρηλας Δ., Κύτταρης (90’ Λούσκος Ι.), Λίλα, Λούσκος Γ. (75’ Αρβανίτης), Σταματελάτος, Έλιοτ (65’ Παπαπέτρου), Ρούνης (89’ Τσαμπουρής), Τσαγκάρης

Όλη η επικαιρότητα