Σπούδασε «Βοηθός Εργοθεραπείας» στην ΣΒΙΕ – Μειωμένα δίδακτρα με έγκαιρη εγγραφή

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ, με ιστορία πολλών χρόνων, προσφέρει την ευκαιρία σε χιλιάδες νέους να φοιτήσουν στο κομβικό τμήμα της εργοθεραπείας και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουν να σταθούν στην αγορά εργασίας, με σιγουριά για τον εαυτό τους και τις γνώσεις τους.

Η ειδικότητα Βοηθός Εργοθεραπείας στην ΣΒΙΕ αποτελεί μια από τις πιο νευραλγικές στα παραϊατρικά επαγγέλματα και έχει μεγάλη ζήτηση από τους νέους και τις νέες από 18 ετών. Ο συνεργάτης εργοθεραπευτή πλέον διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση ενός ανθρώπου με συγκεκριμένες διαταραχές που επηρεάζουν την καθημερινή του απόδοση.

Ο απόφοιτος εργοθεραπείας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Αθήνα, μετά από το διετές πρόγραμμα σπουδών με πρακτική άσκηση σε σύγχρονα και δημοφιλή ιδρύματα, μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές του και να καταρτιστεί πάνω σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης περιστατικών.

Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του απόφοιτου εργοθεραπείας

Ο απόφοιτος εργοθεραπείας, συνεργάζεται αρμονικά με τον εργοθεραπευτή και είναι δίπλα του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ειδικών βοηθημάτων προκειμένου τα άτομα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να μπορούν με παραγωγικό τρόπο να δραστηριοποιούνται.

Που θα βρει δουλειά μετά την αποφοίτηση;

Ο βοηθός εργοθεραπευτή είναι ο πλέον κατάλληλος για να εργαστεί σε σχολείο ειδικής αγωγής, σε παιδικούς σταθμούς, σε φορείς που ασχολούνται με την φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε συμβουλευτικά κέντρα, σε νοσοκομεία κ.α.

Σπούδασε βοηθός εργοθεραπείας, μπορείς να καλέσεις τώρα στο 210 32.32.323.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδας με πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια που προσομοιάζουν σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος και πολύ προσιτά δίδακτρα.