Προγνωστικά

Σπουδαίο παιχνίδι στην Γένοβα

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ούτως ή άλλως «φτωχή» στοιχηματικά ημέρα, το ματς της Σαμπντόρια κόντρα στην Νάπολι θα ξεχώριζε και πάλι. Τι προκύπτει όμως για ποντάρισμα; Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά.

Η Σαμπντόρια χρειάζεται κάθε βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει να σώσει μια κακή σεζόν και κατ’ επέκταση να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν προκάλεσε όμως ικανοποίηση το 0-0 κόντρα στην Σαουσόλο, όχι γιατί ήταν εντός έδρας, αλλά κυρίως διότι αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 25ο λεπτό. Το συγκρότημα του Ρανιέρι πραγματοποίησε αρκετά κακή εμφάνιση και απόψε υποδέχεται μια ομάδα, την οποία σπάνια κερδίζει τελευταία. Συν τοις άλλοις, θα λείψει και ο ακραίος μπακ Μπερεσζίνσκι (14/0) λόγω καρτών. Ένας εκ των Μούρου (20/0) ή Αουτζέλο (4/0) θα αγωνιστεί από την αρχή, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Η Νάπολι επικράτησε της Γιουβέντους, τιμωρώντας τον πρώην τεχνικό της, Σάρι. Η νίκη με σκορ 2-1 ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας, και ήρθε μετά τη νίκη επί της Λάτσιο για το Κύπελλο. Επιτυχίες που ενισχύουν το πληγωμένο της ηθικό, προσδίδοντας ηρεμία στον τεχνικό Γκατούζο. Αγόρασε από την ΣΠΑΛ τον στράικερ Πετάνια (20/8), αλλά θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της την ερχόμενη σεζόν. Παράλληλα, πήρε ως δανεικό τον εξτρέμ Πολιτάνο (11/0) από την Ίντερ. Θα λείψει από το αποψινό ο μέσος Φάμπιαν Ρουίθ (19/1). Σε καθεστώς σιωπηλής τιμωρίας ενδέχεται να μπει ο εξτρέμ Γιουνές, καθώς αρνήθηκε να δοθεί δανεικός.

Η Νάπολι επιβάλλεται να «πατήσει» πάνω στις δυο τελευταίες της επιτυχίες και να βελτιωθεί (σταδιακά) στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν αρκετά σφιχτά στην άμυνα, με στόχο τον βαθμό. Λογική επιλογή το Under 3,5 γκολ συ συνδυασμό με το να μην ηττηθούν οι «παρτενοπέι».

Εσύ έχεις δοκιμάσει το novibet casino; Το Bookmakers.gr σου έχει ετοιμάσει πλήρη αξιολόγηση!

Όλη η επικαιρότητα