Προγνωστικά

«Σπρέχεν Ντόιτς» απόψε!

Ακούστε το άρθρο

Ένα κλασσικό τετραήμερο έχουμε μπροστά μας, με Ευρωλίγκα μεταξύ άλλων σήμερα. Σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ (Ολυμπιακός-Μιλάνο), όμως στοιχηματικά θα σταθούμε σε παιχνίδια που αφορούν γερμανικές ομάδες. Ένα για την μπάλα και ένα για το μπάσκετ. Πάμε λοιπόν.

Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μονάχου

Έκανε επίδειξη δύναμης στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια που είχε στο πρόγραμμα, επικρατώντας με 90-84 της Βιλερμπάν και 81-76 της Μιλάνο. Απολαμβάνει πλέον την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Μπαρτσελόνα, όμως ο κόουτς Αταμάν θα στερηθεί των υπηρεσιών του σέντερ Ντάνστον. Μια νίκη και μια ήττα για την Μπάγερν την περασμένη εβδομάδα, όμως σήμερα θα έχει δύσκολο έργο. Οι περισσότερες ήττες της ήσαν με μεγάλες διαφορές και έτσι προκύπτει λογικό ποντάρισμα στο να σημειώσει μέχρι 76 πόντους στο αποψινό παιχνίδι.

Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου

Βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί της Βέρντερ Βρέμης και να μείνει στο γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Βάγκνερ στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, όμως και πάλι το τελικό 2-1 ήταν αρκετό για την ίδια. Το 2001 είχε αντιμετωπίσει την Ουνιόν για τελευταία φορά, στον τελικό του κυπέλλου (νίκη 2-0). Από την άλλη, η Οινιόν κέρδισε με απιθανο τρόπο την Γκλάντμπαχ, ήταν πειστική και το 2-0 κρίνεται δίκαιο.

Ο κόουτς Φίσερ θεωρεί πως το σύνολο του δεν είναι άνευ τύχης. Έχει βρει ρυθμό και ξέρει να «χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου. Σήμερα θα έχει και 5.000 φίλους της στο πλευρό της. Έχει αξία να ασχοληθούμε με το ασιατικό χάντικαπ του +0.75 στο διπλό.

Τα καλύτερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα