Αθλητισμός

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Υπήρχε πίστη πριν από τον αγώνα με το Τραγανό ότι θα τα καταφέρουμε» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή της ΟΡΤ «Μεσημέρι Μαζί» με τον Γιάννη Αργυρόπουλο μίλησε χθες ο τεχνικός του Πανηλειακού Σπύρος Αντωνόπουλος όπου και αναφέρθηκε σε όλη την διαδρομή της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Καταρχήν για την επάνοδο του Πανηλειακού στην Γ’ Εθνική ο Σπύρος Αντωνόπουλος τόνισε: 

«Είναι πολύ σημαντικό που ο Πανηλειακός επιστρέφει στην Γ’ Εθνική μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα γήπεδα. Έγινε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια από πολλούς ανθρώπους για να επιτευχθεί ο στόχος που ήταν η ομάδα να ξαναβρεθεί στις εθνικές κατηγορίες. Όλα πήγαν καλά και καταφέραμε τον στόχο μας».

Για την πίστη που υπήρχε για την άνοδο στο δεύτερο παιχνίδι με το Τραγανό τόνισε χαρακτηριστικά:

«Υπήρχε μια πίστη πριν από τον αγώνα με το Τραγανό ότι θα τα καταφέρουμε, αν και ξέραμε ότι θα είχαμε μια ακόμη ευκαιρία. Είχαμε πιστέψει ότι θα τα καταφέρουμε, και τα καταφέραμε αφού το αξίζαμε».

Τώρα όσον αφορά τις 2-3 μέτριες εμφανίσεις του Πανηλειακού στα μπαράζ ανόδου ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας:

«Αρκετοί ήσαν πιστεύω οι παράγοντες που επηρέασαν την ομάδα στα μπαράζ, όπου για 2-3 παιχνίδια δεν είχαμε καλή παρουσία. Μια ομάδα που να σημειωθεί πως είχε πιστοποιήσει ότι είναι καλύτερη από τις άλλες, με την διαφορά των 19 βαθμών που είχαμε. Αυτό μας άγχωσε, αφού έπρεπε πάλι να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Η ομάδα είχε κάνει μια πολύ καλή παρουσία σε 34 αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν έφτανε, και έτσι όλη τη σαιζόν είχαμε αυτό το άγχος. Αυτή η πίεση όσο περνά ο καιρός είναι εις βάρος αυτού που την έχει, και αυτό φάνηκε στα μπαράζ. Παράλληλα ήμασταν μια ομάδα που έπαιξε 49 ματς, αφού παίξαμε στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο Ηλείας και στο κύπελλο Ερασιτεχνών. Τον περασμένο μήνα οι άλλες ομάδες έκαναν 3 παιχνίδια και εμείς 7, οπότε είχαμε μια κούραση. Επίσης για κάποιο διάστημα έλειψα από την ομάδα και όλα αυτά επηρεάζουν. Σε μια ομάδα τέτοια πράγματα αν και φαίνονται απλά την επηρεάζουν».

Τέλος για την επόμενη μέρα και την παραμονή του στον Πανηλειακο ο Σπύρος Αντωνόπουλος τόνισε σχετικά:

«Υπάρχει μια διετής συμφωνία με την ομάδα και να ξέρετε ότι η επόμενη μέρα είναι σαφώς πιο δύσκολη από την σημερινή. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο προσιτό για να κάνεις πρωταθλητισμό, ενώ τώρα το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, αφού θα πέφτουν πολλές ομάδες. Όμως οι άνθρωποι που … τρέχουν την ομάδα θα καταφέρουν να την στηρίξουν και τη νέα χρονιά, και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να καταφέρει η ομάδα αυτά που θα θέσει ως στόχο να τα επιτύχει».

*** Ο Πανηλειακός ψάχνει να κλείσει ένα δυνατό φιλικό τις επόμενες ημέρες, για να γιορτάσει με όλους τους φιλάθλους του στο στάδιο του Πύργου την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα