Αθλητισμός

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Μια μικρή σελίδα στο τεράστιο βιβλίο του Πανηλειακού…»

Ακούστε το άρθρο

«Ολοκληρώθηκε μια χρονιά πραγματικά γεμάτη σε όλα τα επίπεδα.
Μια χρονιά που μας κράτησε στο γήπεδο 10 και πλέον μήνες και για 49 παιχνίδια!
Από την πρώτη μέρα όλοι μαζί δημιουργήσαμε μια ομάδα στηριζόμενη σχεδόν στο απόλυτο με παιδία από τον τόπο μας, με παιδία που τα περισσότερα δεν γνώριζαν από πρωταθλητισμό και που ο μέσος όρος ηλικίας τους δεν ξεπερνούσε τα 22 χρόνια!
Προσπαθήσαμε με κόπο, πίστη και υπευθυνότητα να οδηγήσουμε τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ εκεί που από φύση ορίζει το μέγεθος της ομάδας αλλά και που δημόσια δεσμευτήκαμε
ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ: ΚΥΠΕΛΛΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με ΑΝΟΔΟ στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Αυτοί ήταν οι βασικοί στόχοι που τέθηκαν τον Μάιο του 2016 και αυτά πλέον κοσμούν την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ!
Μπορεί να είναι μικρά σε σχέση με όσα έχει καταφέρει ο μεγάλος ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ σίγουρα όμως είναι σημαντικά για αυτούς που πήραν την ομάδα από την απραξία και την οδήγησαν στο γήπεδο αλλά και για τους παίχτες μας που με καθημερινή προσπάθεια , επιμονή και υπομονή τίμησαν την παρουσία τους στα αποδυτήρια του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ.
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν ούτε οι διοικήσεις , ούτε και οι προπονητές, κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές και σε αυτούς οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία.
Είναι ευτυχία για κάθε προπονητή να συνεργάζεται με τέτοιους ποδοσφαιριστές τόσο για την αγωνιστική τους ικανότητα και την επαγγελματική τους συμπεριφορά όσο και για την γενικότερη παρουσία τους ως προσωπικότητες.
Άντεξαν στη δύσκολη καθημερινότητα παρουσιάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε δύσκολη στιγμή αλλά και στην τραγική απόφαση των μπαράζ …….δηλ. να πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες…!
Για τον κοινό νου σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων με 34 ματς η διαφορά των 19 βαθμών από τον δεύτερο είναι το μοναδικό αντικειμενικό κριτήριο……
Προφανώς οι άνθρωποι που πήραν αυτήν την απόφαση δεν έχουν καμία σχέση με την αγωνιστική διαδικασία του ποδοσφαίρου! Είναι ποδοσφαιρική μαγκιά να αντέχει ένας ποδοσφαιριστής σε όλα αυτά και στο τέλος να πανηγυρίζει ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Άλλωστε το στατιστικό των τεσσάρων ηττών σε 49 ματς επιβεβαιώνει τα παραπάνω και τους ευχαριστώ Προσωπικά! Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Βασίλη Κατσαρίδη και Φώντα Μοσχογιάννη για την άψογη συνεργασία μας και κυρίως για την τεράστια προσφορά τους σε μια τόσο απαιτητική χρονιά. Είναι σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που γνωρίζουν και αγαπάνε τη δουλειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Γενικούς αρχηγούς Χρήστο Γιαννακόπουλο και Τάσο Παρασκευά αλλά και στον Υπεύθ. Ποδοσφαιρικού Τμήματος Θοδωρή Βαγγόπουλο για την συνεχή βοήθεια τους στην καθημερινότητα της ομάδας , καθώς και στους ακούραστες εργάτες Αλέκο Μπρη και Γιάννη Δημήτρουλα και Γιώργο Μωρο! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον επικεφαλή του Ιατρικό Τιμ Ιατρό Κο Νίκο Τερζόπουλο καθώς και τους Φυσιοθεραπευτές Νίκο Αγριο και Δημήτρη Νικολακόπουλο για την τεράστια βοήθεια και την άριστη επιστημονική τους συμβολή στην επιτυχία της ομάδας! Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και τους RED BOYS γιατί ποτέ δεν μας άφησαν μόνους και αυτή ήταν η σημαντικότερη βοήθεια για τους παίχτες μας. Τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Πανηλειακής Κίνησης «ΠΥΡΣΟΣ» για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Πανηλειακού και πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας! Τους ευχαριστώ ως φίλαθλος γιατί κατάφεραν να οδηγήσουν μια τεράστια ομάδα από την απραξία ξανά στο γήπεδο αλλά και σαν προπονητής γιατί μου έδωσαν την δυνατότητα να εργαστώ σε ένα τόσο ιστορικό Σύλλογο και μέσα σε ιδανικές συνθήκες. Μια μικρή σελίδα στο τεράστιο βιβλίο της Ιστορίας του Πανηλειακού γράφτηκε με επιτυχία τηρώντας τα περισσότερα απ όσα δεσμεύτηκα προσωπικά τον Μάιο του 2016. Μια επιτυχία που φέρει τη σφραγίδα της συλλογικότητας και μόνο μέσα από αυτή οι ομάδες κάνουν βήματα μπροστά. Εύχομαι να στηριχτούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι του «ΠΥΡΣΟΥ» μιας και η αγάπη και το μεράκι τους για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ είναι ορατά σε κάθε τους αναφορά. Διοίκηση – Παίχτες- προπονητές –Φίλαθλοι, όλοι μαζί επανέφεραν τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ στα εθνικά πρωταθλήματα και εύχομαι αυτό να είναι η αρχή μιας νέας διαδρομής..»

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!»

Facebook

Όλη η επικαιρότητα