Lifestyle

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δημοσίευσε φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε με την Μαίρη Συνατσάκη στη Νέα Υόρκη

Ακούστε το άρθρο

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, όμως τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να συνεχίσουν τις ζωές του ο ένας μακριά από τον άλλο. Μπορεί ο χωρισμός του να έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, όμως πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο καθένας έχει επιστρέψει κανονικά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του.

Ακόμα και αν το τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Μαίρη να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Αιμιλιανού Σταματάκη, κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί αυτή τη σχέση. Η Μαίρη αυτό τον καιρό ασχολείται με το youtube channel της ενώ φροντίζει καθημερινά και το σώμα της. Από την άλλη πλευρά, ο Σπύρος έχει φουλ πρόγραμμα, αφού τόσο τα γυρίσματα της σειράς που συμμετέχει όσο και οι δουλειές του ως φωτογράφος τον απασχολούν πολλές ώρες της ημέρας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία από το ταξίδι που είχε κάνει στη Νέα Υόρκη με την Μαίρη Συνατσάκη το 2017, χωρίς ωστόσο να απεικονίζονται οι ίδιοι. Ο Σπύρος είναι λάτρης της φωτογραφίας και φυσικά δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει το συγκεκριμένο ρομαντικό στιγμιότυπο.

Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με κάποιους στίχους του ποιητή, Χρόνη Μίσσιου: «Τι είναι ο έρωτας; Έρωτας είναι το ίπτασθαι οικειοθελώς, το ωραιάσθαι αενάως, το εγγίζεσθαι χαιδευτικώς, το ποθείν καθ’ολοκληρίαν, το καλλωπίζειν το χώρο, το φαντάζεσθαι εγχρώμως, το διαλέγεσθαι μωβ, το αντί-εξουσιάζεσθαι ανυπερθέτως, το συνουσιάζεσθαι επαναληπτικώς. Γενικώς το ευ ζειν…Το αποπλανάσθαι στην απουσία της μοναξιάς. ThrowBack | N.Y City 2017».

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα