Media

Στ. Μαλέλης: Έτσι θα είναι το νέο δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ακούστε το άρθρο

«Είναι μεγάλο το βάρος της ευθύνης που έχουμε. Δεν βγάζουμε στον αέρα ένα κανάλι, αλλά βγάζουμε το Mega», επισημαίνει o Γενικός Διευθυντής του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης, λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη επιστροφή του Mega στις οθόνες μας.

«Είναι βέβαιο ότι η επιστροφή του Mega δημιουργεί νέα δεδομένα. Στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό. Ελπίζουμε ότι θα αγγίξει συνολικά την κοινωνία που έχει ανάγκη την ενημέρωση να είναι αντικειμενική, άμεση και σε βάθος».

Με άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρεται μεταξύ άλλων στη φιλοσοφία του νέου δελτίου ειδήσεων, επισημαίνοντας πως θα είναι αντικειμενικό, πλουραλιστικό, έγκυρο, άμεσο και σύγχρονο, που να αναταποκρίνεται στις νέες ανάγκες της κοινωνίας.

«Είναι επιλογή μας τα δελτία μας και το κεντρικό και το μεσημβρινό, να αποτελέσουν σταθμούς καθημερινής ενημέρωσης. Θέλουμε τον πολίτη που θα μας δει πλήρως ενημερωμένο. Για μας είναι ιερή υποχρέωση η πραγματική είδηση», τονίζει.

Η ενημέρωση του Mega ξεκινάει από τις 6 το πρωί. «Δέκα ώρες σοβαρής και πλουραλιστικής ενημέρωσης, με έμφαση στην καθημερινότητα. Σε μια δύσκολη περίοδο, το Mega φιλοδοξεί και πάλι να γίνει το κανάλι του πολίτη. Θα φωτίζουμε κάθε είδηση που αφορά τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον επιχειρηματία. Θα του δώσουμε μικρόφωνο και θα είμαστε εκεί να αποκαλύψουμε την κρατική αυθαιρεσία» υποστηρίζει ο κ. Μαλέλης.

Για τις ανάγκες του δελτίου, το Mega θα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με υπερσύγχρονα στούντιο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα augmented reality σκηνικών και γραφικών αναπαραστάσεων.

Αναφερόμενος στην αθλητική ειδησεογραφία, ο Γ.Διευθυντής του νέου καναλιού πιστεύει πως ο αθλητισμός θα έχει ξεχωριστή θέση στις ειδήσεις και στις ενημερωτικές εκπομπές του Mega. «Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα άλλα αθλήματα που δεν έχουν την προβολή που τους πρέπει» δηλώνει.

via

Όλη η επικαιρότητα