Lifestyle

«Στα 80 γιατί να κάνεις πλαστική, για να σε δει ωραία ο Χάρος;»

mar8a.jpg
Ακούστε το άρθρο
Η ωραία του ελληνικού κινηματογράφου δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της ενώ μίλησε και για την πλαστική επέμβαση στα 50 της.

Η Μάρθα Καραγιάννη είναι πλέον 74 ετών και σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε για την πλαστική που έκανε στα 50 της. Όπως διηγήθηκε βρισκόταν σε γύρισμα όταν ένας φίλος της τής ανακοίνωσε κάτι δυσάρεστο. Απ’ τη στενοχώρια, μέχρι να επιστρέψω στο πλατό, το βλέφαρό μου είχε κατέβει στο μάγουλο! Παρακάλεσα να μου αφαιρέσουν τα κοντινά πλάνα κι έκλεισα αμέσως ραντεβού με τον πλαστικό για δύο μέρες μετά. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Και πιστεύω ότι τα 50 είναι η καλύτερη ηλικία για κάτι τέτοιο. Στα 70 και στα 80 γιατί να το κάνεις; Για να σε δει ωραία ο Χάρος;».

Μίλησε, επίσης, για την φίλη και συγκάτοικό της Ντόρα με την οποία μένουν μαζί τα τελευταία 16 χρόνια. «Όταν πήρε το δεύτερό της διαζύγιο, της είπα “δεν έρχεσαι να μείνουμε μαζί; Μόνο μια συμφωνία θα κάνουμε: όχι γκόμενους στο σπίτι”. Είναι καλή φίλη και καλός άνθρωπος η Ντόρα. Η συγκατοίκησή μας είναι εύκολη», είπε.

Όλη η επικαιρότητα