Μεσσηνία

Στα χέρια της Αστυνομίας ο τσαντάκιας ποδηλάτης που «χτυπούσε» στο κέντρο της Καλαμάτας

Ακούστε το άρθρο

Ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει εδώ κι ένα μήνα οι αστυνομικοί, προκειμένου να συλλάβουν τον ληστή με το ποδήλατο που ανενόχλητος «χτυπούσε» στο κέντρο της Καλαμάτας.

Συνήθως ο 43χρονος, όταν έβλεπε μια γυναίκα μόνη, κατέβαινε από το ποδήλατό του και με τη χρήση βίας έκλεβε την τσάντα της.

Μάλιστα, σε μια περίπτωση κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε τη δράση του. Ειδικότερα, πλησίασε μια γυναίκα και αφού κατέβηκε από το ποδήλατό του, την έσπρωξε και την έριξε κάτω.Η γυναίκα προσπαθούσε να κρατήσει την τσάντα της, αλλά ο 43χρονος χωρίς κανένα φόβο συνέχισε την προσπάθειά του να την κλέψει. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο περιστατικό ο άνδρας δεν μπόρεσε να πάρει ολόκληρη την τσάντα, αλλά μόνο το πορτοφόλι που περιείχε.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο ποδήλατό του και χάθηκε στα στενά των Ταξιαρχών.

Αυτό το βίντεο ήταν που είδαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν να τον ψάχνουν σε όλη την πόλη.

Τελικά ο θρασύτατος τσαντάκιας έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας και πάνω του βρέθηκαν έξι ναρκωτικά δισκία, τρίφτης και συσκευή καπνίσματος κάνναβης, όπως και δύο σουγιάδες.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι ο 43χρονος είχε καταφέρει να κλέψει τρεις γυναίκες, αφαιρώντας προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ η Αστυνομία κατέσχεσε το ποδήλατό του.

Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα