Ελλάδα

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 29χρονος – Κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στην Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγο ο 29χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών. Αυτή την ώρα συνεχίζει την απολογία του, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο πατέρας του.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις πριν τελειώσει η διαδικασία.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο 29ρονος υποστήριξε ότι δεν έκανε τίποτα χωρίς τη θέληση των κοριτσιών. «Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών» υποστήριξε ο ίδιος και συνέχισε: «Χωρίς τη θέλησή τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ»

Ο 29χρονος παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών αλλά όχι ότι βίασε τις δύο ανήλικες. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών τα είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα και είχε συναντηθεί μαζί τους κάποιες φορές τις οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ δηλωμένος χρήστης, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό» ανέφερε ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επιθυμούσαν να συνευρεθούν μαζί του και τον πίεζαν. «Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα» ανέφερε.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα