ΕΠΣ Ηλείας

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας – Επικίνδυνη έξοδος για τον Αίαντα!

Ακούστε το άρθρο

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α1 κατηγορίας, με τα οποία και θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική..

Ο πρωτοπόρος Αίας θα ταξιδέψει στο Λαντζόι για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Γουμέρου ενώ στο Βαρθολομιό, Ηλειακός και Νίκη θα παλέψουν για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.  Με στόχο την πρώτη φετινή νίκη ο Αστέρας Αμαλιάδας θα υποδεχθεί το Κουρτέσι ενώ στα Σαβάλια μετά το μεταξύ τους φιλικό του καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ξανά τον Πέλοπα Πύργου. Στο Επιτάλιο τέλος, ο Αλφειός θα παίξει με την Προοδευτική Μανωλάδας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αίας Γαστούνης: Πρώτη εκτός έδρας αποστολή για τον εντυπωσιακό – στο ξεκίνημα – Αίαντα Γαστούνης που θα ταξιδέψει στο Λαντζόι για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Γουμέρου. Οι ερυθρόλευκοι με αμφίβολους τους Καράμπελα και Γεωργόπουλο λόγω τραυματισμού θα ψάξουν το τρία στα τρία κόντρα στο αήττητο μέχρι στιγμής σκληροτράχηλο συγκρότημα του Χρ. Αγγελόπουλου που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χρυσαειδή και θέλει να βάλει δύσκολα στον εκ των πρωτοπόρων Αίαντα. Σφυρίζει ο Κούλης με βοηθούς τους Καραλή και Ξυδού.

Ηλειακός Βαρθολομιού – Νίκη Τραγανού: Δυο ομάδες με φιλοδοξίες που όμως αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στο Βαρθολομιό. Ο Ηλειακός του Μ. Καλαρύτη προέρχεται από δυο λευκές ισοπαλίες και σήμερα θα έχει απόντα τον τραυματία Κουλούρη και αμφίβολο τον Π. Τσουκαλά ενώ η Νίκη Τραγανού μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα θέλει ένα νέο ξεκίνημα όμως ο Θ. Λούρμπας δεν μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμα ματς στον Γ. Τσαντίλη. Διευθύνει ο Καραβίδας με βοηθούς τους Λάζαρη και Γούργουρα.

Αστέρας Αμαλιάδας – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Ένα βαθμό σε δυο ματς έχουν Αστέρας και ΑΠΟΚ που συγκρούονται σήμερα στην Αμαλιάδα. Ο Αστέρας με τον Χ. Λαμπρόπουλο που εξέτισε, ξανά διαθέσιμο, στο πρώτο του φετινό παιχνίδι στο γήπεδο του ψάχνει την πρώτη νίκη και το πρώτο γκολ προκειμένου να ξεκολλήσει από τα χαμηλά ενώ και το Κουρτέσι μετά από την ήττα από τον Αλφειό, θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητος από την έδρα των βυσσινί και να πάρει ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας. Διαιτητής ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Μπάρκουλα και Βασιλοπούλου.

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Πέλοπας Πύργου: Μετά το 0-0 του φιλικού του καλοκαιριού, Ολυμπιακός Σαβαλίων και Πέλοπας Πύργου θα τα «ξαναπούν» σήμερα και σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη και το μοναδικό τους πρόβλημα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ακούει στο «όνομα» Σωτήρης Σταυρούλιας που μάλλον όμως θα τεθεί τελικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ ενώ από την άλλη οι νεοφώτιστοι, χωρίς τον Πότκα που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα, θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Διευθύνει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Καλαμαρά και Μποσινάκη.

Αλφειός Επιταλίου – Προοδευτική Μανωλάδας: Τέσσερις βαθμούς σε δυο παιχνίδια έχει ο Αλφειός που με στόχο την δεύτερη σερί νίκη του και πρώτη εντός έδρας θα υποδεχθεί πάνοπλος την Προοδευτική Μανωλάδας. Η ομάδα του Π. Χρηστίδη μέχρι στιγμής αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς προέρχεται από το βαρύ 7-0 από τον Αίαντα και την εντός έδρας ήττα από το Γούμερο και σήμερα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση όσο δύσκολο κι αν είναι χωρίς τον Νικολετάκη στη σύνθεσή της. Σφυρίζει ο Σφυρής με βοηθούς τους Δουλαβέρη και Κωτσόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα