ΕΠΣ Ηλείας

Στα γήπεδα της Α’1 Κατηγορίας Ηλείας…

Ακούστε το άρθρο

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ –Κάτι «καινούργιο»… γεννιέται!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο κοινοτικό κατάστημα  Μακρισίων η πρώτη συνάντηση των μελών και φίλων του Α.Ο. Μακρισίων ενόψει της νέας σεζόν! Το κλίμα ήταν αρκετά καλό, και άπαντες εξέφρασαν την επιθυμία ο σύλλογος να μείνει «ζωντανός» μέσω της δημιουργίας μιας λαϊκής βάσης, η οποία θα αποτελείται από επαγγελματίες της περιοχής,  συνταξιούχους αλλά και  ετεροδημότες Μακρισαίους που ζουν και εργάζονται κυρίως στην Αθήνα!   Εάν λοιπόν αυτή η κίνηση προχωρήσει, τότε σίγουρα θα πρόκειται για ένα νέο  ξεκίνημα  για  τον ιστορικό Α.Ο. Μακρισίων στην μετά Βρέτταρου εποχή! Άσε που ο μέχρι σήμερα ισχυρός παράγοντας της ομάδας  των Μακρισίων, δεν αποκλείεται να επιστρέψει, καθώς δεν θα είναι μόνος του!!! Πλέον δρομολογούνται διεργασίες , και  το νέο  ραντεβού  δόθηκε για την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30 μ. μ., καλώντας όλους όσους αγαπούν το σύλλογο να δώσουν το παρών.

 

ΔΟΞΑ  Ν.  ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ –Σε  θετικό κλίμα  η πρώτη  συνάντηση!

Φαίνεται ότι  το «πάθημα» των προηγούμενων ετών και ιδίως της περσινής σεζόν , έγινε «μάθημα» στο στρατόπεδο της Δόξας Ν. Μανωλάδας , καθώς ο σχεδιασμός της νέας σεζόν,  ξεκίνησε το  βράδυ της περασμένης Παρασκευής , με την 1η Γενική Συνέλευση. Βέβαια αυτή μπορεί να μην έβγαλε ειδήσεις, όμως στην κουβέντα που έγινε μεταξύ των παρευρισκομένων μελών και φίλων της ομάδας, φάνηκε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε καλό δρόμο! Χρειάζεται όμως η στήριξη  του υπάρχον Δ.Σ. και από άλλα νέα πρόσωπα, έτσι ώστε  να βγει ένα ισχυρό Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα! Με λίγα λόγια χρειάζονται παράγοντες όπως π.χ. ο Ξενοφών Ανδρέου να πλαισιώσουν  το σύλλογο, έτσι ώστε να παίξει ρόλο πρωταγωνιστή και τη νέα περίοδο στην Α1  της ΕΠΣΗ! Έτσι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν διεργασίες, και θα οριστεί νέα ημερομηνία Γ.Σ.!

ΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ-Την  Τετάρτη η 2η   Γ.Σ. !

Άκαρπη  ήταν τελικά η πρώτη προγραμματισμένη Γ.Σ. του ιστορικού Ηλειακού  το πρωί της περασμένης Κυριακής  στο πρώην δημαρχείο Βαρθολομιού! Καθώς τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας δεν ανταποκρίθηκαν  στο   νέο ξεκίνημα, που θα προσπαθήσει τη νέα σεζόν να κάνει ο ιστορικός  Ηλειακός Βαρθολομιού, αφήνοντας μια για πάντα πίσω του την παρένθεση του υποβιβασμού και της διετούς συμμετοχής του στην Α2 της Ηλείας. Για το λόγο αυτό βέβαια επισπεύδουν τις διαδικασίες, με  αποκορύφωμα τον ορισμό της 2ης  Γ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης στις 9:30 π. μ. στο πρώην δημαρχείο Βαρθολομιού, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ. Στη Γ.Σ., θα κληθούν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, αλλά και ο Πάνος Θεοδωρακόπουλος. Φιλοδοξία των ιθυνόντων της ομάδας είναι τη νέα σεζόν οι Ερυθρόλευκοι να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και στη μεγάλη κατηγορία.

Όλη η επικαιρότητα