ΕΠΣ Ηλείας

Στα γήπεδα της Α’1 Κατηγορίας Ηλείας…

Ακούστε το άρθρο

ΞΕΝΟΦΩΝ  ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ –Συμφώνησε με  Γ. Γαλανόπουλο

Ο  Σχεδιασμός της νέας περιόδου στον  Ξενοφώντα  Κρεστένων  συνεχίζεται  σε όλους τους τομείς , και ιδίως στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας! Έτσι μετά την πρώτη μεταγραφή του Φώτη Παναγόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου , ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον πολύ – έμπειρο δεξιό – πόδαρο   Γιώργο Γαλανόπουλο, ο οποίος την περασμένη περίοδο  αγωνίστηκε στον Ενιπέα Λαντζοίου, αλλά  πρόσφατα έμεινε ελεύθερος!  Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες στην ομάδα του Ξενοφώντα, «κουβαλώντας»… την τεράστια εμπειρία του , από το πέρασμά του από τον Ερμή Πλατάνου(εκεί ξεκίνησε άλλωστε την καριέρα του), τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου , το Παραλίμνη της Κύπρου, τον ΠΑΟΒ  και τον Ενιπέα Λαντζοίου. Πάντως  οι μεταγραφές στον Ξενοφώντα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς  έπεται ανάλογη συνέχεια, ώστε να καλυφθούν τα κενά των Ν. Δαβουρλή, Δ. Μπάρκα(μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες), καθώς και των Σ. Τσάμπρα και Γ. Παναγόπουλου , που αποχώρησαν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων!

 

 

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ –  Επιτέλους  Δ.Σ. με Ν. Καπώνη στο «τιμόνι»!

Μετά από αρκετές διεργασίες, τελικά ξεπεράστηκε η …δυστοκία που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, και ανέδειξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο μετά απο Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/7, η ομάδα του Α.Π.Ο. Κουρτεσίου. Με τον Νίκο Καπώνη να εκλέγεται στην θέση του προέδρου.
Η συνέλευση αυτή έγινε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς αντιπαραθέσεις, οπότε οδηγήθηκε και στο θετικό αποτέλεσμα με το νέο Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Κουρτεσίου, το οποίο έχει την εξής σύνθεση:
– Πρόεδρος: Νίκος Καπώνης
– Γενικός Αρχηγός: Αντώνιος Λυκουργιώτης
– Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νίκος
– Γεν. Γραμματέας: Ουρανία Καπώνη
– Ταμίας : Αλέκος Κόσκορης
– Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Βασιλική Κομπορόζου
– Υπεύθυνος Υλικού: Σπύρος Κομπορόζος
– Έφορος Υλικού: Νίκος Γώτης
– Μέλος: Σπύρος Κωστόπουλος
Αναπληρωματικά μέλη:
– Χαράλαμπος Κουργιαλάς
– Καπώνης Αναστάσιος
Εξελεγκτική Επιτροπή
– Αντώνιος Φίλιας
– Νικόλαος Κουργιαλάς
– Γιώργος Φιλιππακόπουλος

* Πλέον ξεκινούν και οι αγωνιστικές κινήσεις, στα θέματα προπονητή και παικτών

ΘΥΕΛΛΑ  ΠΥΡΓΟΥ – Συνεχίζει ο Αντ. Μπλάθρας  στην προεδρία

*Επίσημα νέος τεχνικός ο Λ. Αθανασόπουλος!

Το νέο δυνατό και ενισχυμένο της Δ.Σ. , έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ιστορική Θύελλα Πύργου! Ένα νέο Δ.Σ. το οποίο έχει σημαντικές εκπλήξεις, όπως είναι βέβαια η συμμετοχή στο Δ.Σ.  ως Τεχνικός Διευθυντής, του άλλοτε προέδρου του Πανηλειακού και του Ολυμπιακού Λαμπετίου, Κώστα Ντάβαρη.  Ενώ  «σούπερ» έκπληξη», αποτελεί και η συμμετοχή στο Δ.Σ. του εκ Λευκοχωρίου ορμώμενου , βαθύ γνωστή του Ηλειακού Ποδοσφαίρου σε πρόσωπα και πράγματα, κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, ως εκπροσώπου της ομάδας στην ΕΠΣΗ! Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Αντώνης  Μπλάθρας

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Ντοάς

Τεχνικός  Διευθυντής: Κώστας  Ντάβαρης

Γενικός Γραμματέας: Νίκος  Χηνόπουλος

Γενικοί  Αρχηγοί: Σπύρος Μπλάθρας και Γιώργος Λαμπρόπουλος

Ταμίας: Γιώργος  Χίτος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΕΠΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Υπεύθυνος  Δημ. Σχέσεων: Βασίλης Φάμελος

Έφορος Υλικού: Διονύσιος Χρυσαειδής

Μέλη: Ευθύμιος Θανάσουλας, Νίκος Αποστολόπουλος

*Παράλληλα με την ανακοίνωση του Δ.Σ., η ομάδα ανακοίνωσε και την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με ένα δικό της παιδί (γέννημα – θρέμμα) τον Λάκη Αθανασόπουλο, επιβεβαιώνοντας έτσι την «Πατρίς – Σπορ» που το είχε γράψει πριν έναν μήνα… περίπου!

Συνεχίζουν : Γιούρτας, Νεοφώτιστος, Σαίνης και Τζουβάνι!

Μετά τον προπονητή, πρώτο μέλημα του Δ.Σ. είναι οι ανανεώσεις , οι οποίες ξεκίνησαν με τους: Διονύση Γιούρτα, Γιώργο Νεοφώτιστο, Γιώργο Σαίνη και Αλέξανδρο Τζουβάνι, ενώ έπεται συνέχεια σε ανανεώσεις και μεταγραφές!

Όλη η επικαιρότητα