Ηλεία

Στα ίχνη της συμμορίας του Κάμπου – Οι αστυνομικοί της Ηλείας αξιοποίησαν στοιχεία και πληροφορίες

Ακούστε το άρθρο

Στα ίχνη της συμμορίας του Κάμπου που επιδίδεται σε διαρρήξεις οικιών και καταστημάτων βρίσκεται η αστυνομία και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη και εξάρθρωσή της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  τα ξημερώματα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ηλείας εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους πέντε επιβαίνοντες (προφανώς Ρομά) που εκινείτο στην ΕΟ Πατρών Πύργου και δεν σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών για να ξεκινήσει στη συνέχεια καταδίωξη στο ύψος της Κάτω Αχαΐας κατά την οποία ρομά άνοιξε από το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυρ κατά των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί της Ηλείας έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και εξάρθρωση της συμμορίας. Οι αστυνομικοί με τα όποια μέσα διαθέτουν είναι διατεθειμένοι να περιορίσουν στο ελάχιστο την παραβατικότητα.

Πρωτοβουλία Αστυνομικού Διευθυντή

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας κ. Παπασωτηρίου Σωτήρη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα στο ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης στα Λεχαινά. Στην ενδιαφέρουσα συνάντηση συμμετείχαν αξιωματικοί του ΑΤ, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, και η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε αναλυτικά για το πώς λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή, για τις περιπολίες που γίνονται και μάλιστα πολλές φορές με ΙΧ με συμβατικές πινακίδες  καθώς και τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών. Η συνάντηση  έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν «άκρως διαφωτιστική» όπως ειπώθηκε από τον δήμαρχο και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βάσω Καραλάγα και τα μέλη του ΔΣ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση αυτή ήταν ο λόγος να μην υποστηριχθεί στη συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας η πρόταση για φύλαξη της Ανδραβίδας από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Όλη η επικαιρότητα