Κινηματογράφος

«Στα καλά καθούμενα» με… άρωμα Ηλείας

orfeas_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με… έντονο «άρωμα» Ηλείας παίζεται από την Πέμπτη σε Πύργο και Αμαλιάδα η νέα κινηματογραφική ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Στα καλά καθούμενα».

Εκτός από το ότι μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγιναν σε περιοχές της Ηλείας -στις αρχές του περασμένου Ιουνίου- το αξιοσημείωτο είναι ότι οι θεατές σε σκηνές της ταινίας θα δουν γνώριμα πρόσωπα από την Αμαλιάδα (σ.σ. μέλη της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης του δήμου Ήλιδας)!

Πρωταγωνιστής στην ταινία είναι και ο Αμαλιάδίτης ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος. Τα γυρίσματα στην Ηλεία έγιναν στην παραλία της Κυλλήνης, το δάσος της Μαραθιάς, στην πλατεία της Κουρούτας και στο λιμανάκι του Παλουκίου.

«Στα καλά καθούμενα»

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ

Παίζουν: ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ , ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΙΔΗΣ , ΘΩΜΑΪΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

Διάρκεια: 93 λεπτά

Υπόθεση

Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Οι ώρες προβολής της ταινίας στο Cineplex «Ορφέας» στον Πύργο και στο Cine Cinema στην Αμαλιάδα είναι στις 8 και 10 μ.μ.

Γιώργος Γουβιάς

gougio@hotmail.com


Όλη η επικαιρότητα