Τεχνολογία

Στα μέσα Μαρτίου το νέο iPhone 5se από την Apple

gfsgs-735x459-1-702x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει τα επόμενα μοντέλα iPhone και iPad στις 15 Μαρτίου και να αρχίσει την πώλησή τους μέσα στην ίδια εβδομάδα.

Η Apple, που φέρεται να σχεδιάζει την παρουσίαση ενός iPhone των 4 ιντσών (φημολογείται πως θα πρόκειται για το «iPhone 5se») και ενός νέου iPad Air σε ειδικό event, είναι μάλλον απίθανο να αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες για τις νέες συσκευές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του Reuters, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά στη ζήτηση iPhones, καθώς το περασμένο τρίμηνο σημείωσε αύξηση πωλήσεων μόλις 0,4% – τη μικρότερη από το λανσάρισμα της συσκευής το 2007.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το νέο iPhone 5se που θα παρουσιαστεί στο event της Apple το Μάρτιο, θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 6 (κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb) όμως θα είναι πολύ πιο μικρό μιας και η οθόνη του θα είναι 4 ιντσών.

Η Apple με αυτή την κίνηση θέλει να ικανοποιήσει το παράπονο πολλών χρηστών που δεν θέλουν να έχουν συσκευή με μεγάλη οθόνη και γι’ αυτό το λόγο έχουν ακόμα τις παλιές συσκευές της εταιρίας.

skai.gr

Όλη η επικαιρότητα