Μουσική

Στα ράφια των δισκοπωλείων η νέα δουλειά του Λάκη Παπαδόπουλου

sta_rafia_ton_diskopoleion_i_nea_doyleia_toy_laki_papadopoyloy.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Έπεσα σε μια παρέα από μεγάλα παιδιά που τους είχε λείψει το παιχνίδι και έτσι, όταν τους πρότεινα κυνηγητό, κρυφτό, βόλους, «φτου ξελευθερία», μακριά γαϊδούρα και μήλα, τους είδα πρόθυμους να παίξουν μαζί μου. Η Μαρινέλλα δεν μαζευόταν, ο συμμαθητής μου ο Τερζής τη καταβρήκε, του σκανταλιάρη Πάριου ήταν η καλύτερη του και η Αρλέτα με βλέμμα απλανές παρακολουθούσε τον Σαββόπουλο με τον Χατζή να βηματίζουν χαμογελαστοί. Τώρα εμείς οι νεότεροι Πασχαλίδης, Μουζουράκης, Δεληβοριάς, Θεοδωρίδου και εγώ, από την εξέδρα προσέχαμε τον Παπακωνσταντίνου που έκανε μονόζυγο να μην πέσει πάνω μας.

Με το παιχνίδι μας φτιάξαμε ένα υπέροχο cd. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε στο εισαγωγικό του σημείωμα για τη νέα δισκογραφική του δουλειά, ο Λάκης Παπαδόπουλος, που έχει τίτλο «Παιχνίδια της Αγάπης». 

Ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ, φέτος, συμπληρώνει φέτος τα 35 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και το γιορτάζει με το νέο του άλμπουμ, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos Emi. 
Στη νέα δισκογραφική δουλειά, ο τραγουδοποιός ενώνει τη φωνή του με τους  Αρλέτα, Φοίβο Δεληβοριά, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρινέλλα, Πάνο Μουζουράκη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Πάριο, Μίλτο Πασχαλίδη, Διονύση Σαββόπουλο, Πασχάλη Τερζή και Κώστας Χατζής.

Τα τραγούδια έχουν γράψει φίλοι του Λάκη, σημαντικοί στιχουργοί, όπως είναι ο Μιχάλης Αβατάγγελος, Παντελής Αμπαζής, Λίνα Δημοπούλου, Σάννυ Μπαλτζή, Νίκος Μωραΐτης, Κυριάκος Ντούμος. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε και ένα τραγούδι σε στίχους του αξέχαστου ποιητή Άκου Δασκαλόπουλου που είχε στα χέρια του ο Λάκης και έψαχνε τον κατάλληλο ερμηνευτή και τη κατάλληλη στιγμή για να το εκδώσει. Στίχους έχει γράψει και ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος. 

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου. Το εξώφυλλο έχει ζωγραφίσει ο γιός του Λάκη, Άγγελος Παπαδόπουλος που σπουδάζει εικαστικά.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα