Ελλάδα

«Σταμάτησα στις 60 μαχαιριές» – Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής για τον φόνο στην Κρήτη

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα και ο ίδιος ο ιατροδικαστής σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε όταν έκανε τη νεκροψία στη σορό του 21χρονου Αποστόλη, ο οποίος κατακρεουργήθηκε από τον 28χρονο αδελφό του στα Μισίρια Ρεθύμνου.

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω», δήλωσε ο κ. Μπελιβάνης ο οποίος έκανε νεκροψία και στη σορό του δράστη, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Ο Σταμάτης Μπελιβάνης, μιλώντας στο flashnews.gr, δήλωσε πως στο άψυχο κορμί του ο 21χρονος είχε πάνω από 60 μαχαιριές, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από απώλεια αίματος, που οφείλονταν σε πλήξη της δεξιάς καρωτίδας.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζοντας στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην επαγγελματική του διαδρομή.

Αναφορικά με τον 28χρονο αδελφοκτόνο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι πιθανότατα κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες. Αναμένει ωστόσο τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να αποφανθεί με σιγουριά για την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15.00 το μεσημέρι τα δύο αδέρφια οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία στα Περιβόλια με τη διπλή τραγωδία να αφήνει πολλά ερωτηματικά για το πώς εκτραχύνθηκαν τα πράγματα και πώς ένας νέος άνθρωπος (με γνωστά ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία όμως κρατούσε υπό έλεγχο) αποφάσισε να σκοτώσει τον αδερφό του και να αυτοκτονήσει.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Όλη η επικαιρότητα