Υγεία

Στάσεις εργασίας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

amaliada_w.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με επαναλαμβανόμενες πεντάωρες στάσεις εργασίας απαντούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αμαλιάδας διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της διοικήτριας του νοσοκομείου Ηλείας που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «αυθαίρετα και προκλητικά μετακινεί προσωπικό από την Αμαλιάδα στο Νοσοκομείο του Πύργου».

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και οι εργαζόμενοι θα επανεξετάσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε συνεχόμενες στάσεις εργασίας εάν τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει αλλαγή του κλίματος. Μιλώντας στο patrisnews.com ο πρόεδρος των εργαζομένων αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τονίζοντας ότι ο τελευταίος εξέτασε με θετικό τρόπο τα αιτήματά τους.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει βολές κατά της διοικήτριας του νοσοκομείου Ηλείας, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα. Ο κ. Βασίλης Μιχαλόπουλος μίλησε για πρακτικές που θυμίζουν μπαλώματα κάνοντας χαρακτηριστικά λόγο για «αφαίμαξη» των νοσοκομείων Αμαλιάδας και Κρεστένων, σημειώνοντας ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να «παγώσουν» οι διαδικασίες.

Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι της Αμαλιάδας είναι σύμμαχοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια ενίσχυσης των νοσοκομείων με προσωπικό

Α.Α. Σολωμός

Όλη η επικαιρότητα