Βιβλίο

Στεφάνι για εννέα μούσες – Αγγελική Κακανιάρη: Παρουσίαση στο Orient Express

Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 18.00 οι εκδόσεις Ωκεανός μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Αγγελικής Κακανιάρη, «Στεφάνι για εννέα Μούσες».

Μια ζεστή, φιλική, ξεχωριστή ατμόσφαιρα, που θα συναντήσουμε, στο καφέ-μπαρ, Orient Express, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Κώστας Ασημακόπουλος και Gabriel Alexander.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα με φόντο τον χορό, τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, το πάθος για εκδίκηση κι έναν αποτρεπτικό έρωτα που κόβει την ανάσα.

Θάλεια, Ουρανία, Ερατώ… Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις στη φημισμένη σχολή χορού Ηρίννα Μάγιερς στα περίχωρα του Λονδίνου, μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα μιας άλλης εποχής. Ο νεαρός εγκληματολόγος Μάριος Δαλμάς, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Ήριννα, θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός συγκλονιστικού μυστηρίου από τα βάθη του χρόνου, όπου η ομορφιά και η τέχνη αναμετρώνται σε κάθε βήμα με τη ζωή και το μοιραίο…

Είναι το τέταρτο βιβλίο της Aγγελικής Κακανιάρη μετά «Τα μυστικά του βράχου», «Το νησί του έρωτα και της φωτιάς» και «Εκεί που πέταξαν τα πουλιά».

Πηγή: culturenow.gr

Όλη η επικαιρότητα