Smile Μουσική

Στέφανιος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη: Μια εξαιρετική βραδιά στο Διακοπτό [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Μια βραδιά που θα κάνει καιρό να ξεχαστεί χάρισε ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Στέφανος Κορκολής και η νεαρή αλλά εξαιρετικά ταλαντούχος ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, στο κοινό που κατέκλυσε την παραλία Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό.

Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από τις επιτυχίες του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη σε συνδυασμό με κομμάτια μεγάλων δημιουργών όπως του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και υπέροχα διασκευασμένα ξένα ροκ και τζαζ τραγούδια, έκαναν το κοινό να τραγουδάει μαζί με τους καλλιτέχνες καθ’όλη τη  συναυλία.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο ήταν πλαισιωμένο από εξαιρετικούς μουσικούς που έδιναν σε κάθε κομμάτι ένα μοναδικό ύφος που ξεχώριζε, ενώ και ο Στέφανος Κορκολής πραγματοποίησε και μοναδικά σόλο στο πιάνο και ερμηνευτικούς αυτοσχεδιασμούς.

Μια βραδιά γεμάτη ένταση που συνεπήρε το κοινό και επιφύλασσε και μια έκπληξη με τη συμμετοχή της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση.

Η χορωδία αφού ερμήνευσε κάποια κομμάτια πλησίον της σκηνής, κατόπιν συνέχισε μαζί με τους καλλιτέχνες στη σκηνή και χάρισε μια ξεχωριστή και συγκινητική εμπειρία στο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κορκολής εκτιμώντας το ταλέντο της νεανικής χορωδίας, έδωσε υπόσχεση για μια νέα μουσική συνεργασία μαζί της στο μέλλον.

Η ανεπανάληπτη μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2018 από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και τη βραδιά χαιρέτησε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος διοίκησης και Αξιοποίησης Δημόσιας & Δημοτικής Περιουσίας και Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαγεωργίου.

ΠΗΓΗ: dikepaigialeias

Όλη η επικαιρότητα