Lifestyle

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μαρία Σάκκαρη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Ακούστε το άρθρο

Η Mαρία Σάκκαρη διαγράφει, παράλληλα με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μία σημαντική πορεία στο παγκόσμιο τένις. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, καθώς συχνά αγωνίζονται στα ίδια πρωταθλήματα και περνούν χρόνο μαζί.

Λάδι στη φωτιά, μάλιστα, έριξαν πρόσφατα οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και οι οποίες δείχνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα… καμουφλαρισμένο στο γήπεδο όπου προπονείται η Μαρία Σάκκαρη για το Γουίμπλεντον.

Πριν από λίγες μέρες, σε συνέντευξη που έδωσε στο Λονδίνο, η Μαρία Σάκκαρη διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονται για την ίδια και τον Στέφανο Τσιτσιπά και ξεκαθάρισε ότι είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

«Όχι, δεν είμαστε μαζί με τον Στέφανο. Είμαστε καλοί φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρω τον Στέφανο από πολύ παλιά. Μπορούσες να διακρίνεις πως θα γίνει πολύ καλός από την ηλικία των 15-16», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη, βάζοντας τέλος στις φήμες για την προσωπική της ζωή.

via 

Όλη η επικαιρότητα