Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο στη Σαλαμίνα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, οι πράξεις του φέρεται ότι τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα, το χρονικό διάστημα από 01/12/2018 έως 30/01/2019.

Επίσης, βάσει των όσων αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. και επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 43χρονος από τη Νίκαια του Πειραιά προσπάθησε να αρπάξει με τη βία τη 17χρονη -που φέρεται να είχε νοητική υστέρηση και να διατηρούσε σχέση μαζί της- από το σπίτι της σε περιοχή της Σαλαμίνας, αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά διέφυγε, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Δείτε τα στοιχεία του εδώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.