Ηλεία

Στη δομή της Μυρσίνης η γεν. γραμματέα Ισότητας

Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη, πραγματοποίησε προχθές το απόγευμα η γενική Γραμματέας Ισότητας κ. Φωτεινή Κούβελα η οποία βρέθηκε στα Λεχαινά στα πλαίσιο ομιλίας που πραγματοποίησε ύστερα από πρόσκληση του Κέντρου «Καλλιρρόη Παρρέν».

Η κ. Κούβελα το πρωΐ είχε ενδιαφέρουσα συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο κ. Ναμπίλ Μοράντ, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε τη δομή της Μυρσίνης όπου ξεναγήθηκε από τον συντονιστή του Κέντρου κ. Γιώργο Αγγελόπουλο και από  την πρόεδρο της επιτροπής πολιτισμού κ.Αννα Γεωργιοπούλου.

Στη συνέχεια στις 8 το βράδυ παρέστη στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Κοινωνία σε περίοδο κρίσης » όπου ήταν κεντρική ομιλήτρια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κέντρου «Καλλιρρόη Παρρέν» στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Η πρόεδρος της «Καλλιρρόη Παρρέν» κ. Πανωραία Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Ήταν  πολύ ενδιαφέρουσα η επίσκεψη της Γενικής Γραμματεως Ισότητας κ.Φωτεινή Κούβελα στις γυναίκες πρόσφυγες της Δομής Μυρσίνης, επίσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του κέντρου “Καλλιρρόη Παρρέν” σε συνεργασία με το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.Είναι πολύ ωραία εμπειρία να συνομιλείς μαζί τους για όλα,να φτιάχνουν τις περίφημες πίτες τους και τόσα άλλα. Όταν παράγεις πολιτισμό και αλληλεγγύη σίγουρα υπάρχει ελπίδα .Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ανδραβίδας -Κυλλήνης κ.Ναμπίλ Μοράντ και όλους όσους μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση της Δράσης αυτής».

Όλη η επικαιρότητα